![]() |
Zielony chce zielonych od Youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zielony chce zielonych od Youtube (/Temat-Zielony-chce-zielonych-od-Youtube-117837) |
RE: Zielony chce zielonych od Youtube - DawidMoney - 16-07-2015 22:22 Powodzenia wkrótce będziesz miał większe zarobki ![]() RE: Zielony chce zielonych od Youtube - djram - 17-07-2015 06:03 (16-07-2015 21:51)eciver napisał(a): Jaki CTR przy tych ~50k views'ów? Kategoria w tym przypadku nie ma wielkiego znaczenia moim zdaniem. Przy tego typu kanałach ludzie raczej przez przypadek klikają w reklamy chcąc je wyłączyć. Zawsze można im to trochę jeszcze utrudnić. ![]() RE: Zielony chce zielonych od Youtube - djram - 17-07-2015 21:00 Dzień przerwy, czas na piwerko ![]() Zarobek podskoczył do 1,07 $ ale i tak spodziewałem się lepszego wyniku po prawie 70 000 wyświetleń wszystkich filmików. Jutro wieczorem aktualizacja, rano będę działa i szukał viralnego filmiku. Jeśli ktoś jest chętny do pomocy zapraszam na PW, interesuje mnie zdobywanie wyświetleń z innych krajów i podwyższenie zarobków RE: Zielony chce zielonych od Youtube - djram - 18-07-2015 16:42 Dzisiaj rano poświęciłem trochę czasu na przeglądanie filmów, znalazłem jeden dość ciekawy filmik. Wrzuciłem go około godziny 11 Na tą chwile statystyki prezentują się tak ![]() Zarobki 1,17 $ W dalszym ciągu problem z wyświetleniami z innych krajów. Próbuje dodawać filmiki na 9gag.tv ale nic nie idzie. Większość popularnych stron z filmikami w USA ma własny upload filmów i nie ma możliwość dodania z youtube RE: Zielony chce zielonych od Youtube - full2000 - 18-07-2015 18:35 Powodzenia @[djram] swojego czasu całkiem nieźle ci szło w ppa i z tego co widziałem w ppi też dawałeś radę. RE: Zielony chce zielonych od Youtube - Adriann - 19-07-2015 13:57 Powodzenia ![]() RE: Zielony chce zielonych od Youtube - djram - 20-07-2015 15:45 Kolejny dzien za mną a raczej podsumowanie weekendu. Ostatni filmik jaki wrzuciłem po kilku godzinach prezentował się tak ![]() aktualnie staty prezentują sie tak ![]() Zarobki: 1,87 $ Probowałem promować filmik nazagranicznych serwisach social bookmarks, ale niestety bez efektu ... RE: Zielony chce zielonych od Youtube - djram - 24-07-2015 07:26 W tym tygodniu miałem mało czasu na wszystko. Ale to nawet dobrze mogłem na spokojnie zobaczyć statystyki filmów. Film w kategorii "Zwierzęta" mający mniej wyświetleń zarobił więcej niż film z "Humor" Wyświetlenia kanału ![]() Zarobki ![]() Niestety bardzo mała ilość wyświetleń gdzie pojawiają się reklamy ![]() Jeśli ktoś ma wiedzę jak to poprawić, proszę o PW RE: Zielony chce zielonych od Youtube - Hyuek - 27-07-2015 20:57 kurcze, djram zmotywowałeś mnie do powzięcia podobnej taktyki ![]() między 14-18 zrobił sie z tego istny viral nawet sam el gimper komentował ten filmik az do czasu az zostal usuniety niemniej jednak bardzo ciekawy dziennik, bardzo ale to bardzo jestem ciekaw twoich przyszlych rezultatow ![]() RE: Zielony chce zielonych od Youtube - BennQu - 27-07-2015 21:46 Kurcze wyświetleń tak dużo,a tak mało hajsiku. Może dodać jakiegoś suba do opisu ![]() |