Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Rezerwacja nagrody - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Rezerwacja nagrody (/Temat-Rezerwacja-nagrody-1178)

Strony: 1 2

RE: Rezerwacja nagrody - KAKARAPER - 27-01-2010 19:39

No lipa troszke ze tak drogo. Ale wkoncu jak bedzie restock to chyba nikt nie bedzie rezerwowal nagrody za x razy tyle pkt, tylko bral co leci, byleby cos zgarnac..

RE: Rezerwacja nagrody - turbocwaniak - 27-01-2010 21:25

Opłaca się. Zależy z jakiego pkt. widzenia, ale z mojego się opłaca.

RE: Rezerwacja nagrody - Tech - 27-01-2010 21:57

Ja bym to chętnie brał (0-250ptz), gdyby na restocku wykupili mi wszystkie w miarę wartościowe nagrody i oczywiście gdybym miał wystarczającą ilość PTZ. Wtedy bym poprosił o wii i bym sprzedał z zyskiem Big Grin

Cytat:No lipa troszke ze tak drogo.
No lol ludzie to jest GWARANTOWANA nagroda, jakby było taniej to by wszyscy wykupili i lockerz by zbankrutował :roll:

Ktoś tam się pytał jak to się bierze - podczas ostatniego restocku wyglądało to tak - wchodziło się w zakładkę "Cool brands" albo "Lockerz exclusive" (nie pamiętam już) i tam tak jak normalne nagrody można sobie było wziąć ten "gwarantowany pakiet". Jak potem się wybiera jaką dokładnie nagrodę chcesz to nie wiem, pewnie meilowo.

RE: Rezerwacja nagrody - WalkmaN - 28-01-2010 17:32

to ostatni restock wiec jak ktos nie jest pewny to czemu nie Smile

RE: Rezerwacja nagrody - mefisto04 - 29-01-2010 22:55

Tech ma rację. I tak dobrze że coś takiego jest. Nie wiem co za dzieci spodziewały się gwarantowanej ceny po niskich cenach. to było naprawdę bezsensu. Już to widzę jakby to wyglądało. Gwarantowane nagrody byłyby wyłapywane przez wszystkich i straciły by na wartości. A co do pomysłu z tą zakładką gwarantowanych giftów - całkiem trafne myślenie. Wydaje mi się, że to mogłoby wypalić. Może jest ktoś kto już widział tą zakładkę na wcześniejszych restockach?

RE: Rezerwacja nagrody - ToMeK3001 - 29-01-2010 23:03

to jest bez sensu

RE: Rezerwacja nagrody - mefisto04 - 29-01-2010 23:07

Co jest bezsensu według CIebie? Że ceny tych gwarantowanych rzeczy są drogie? Jeżeli tak to poczekaj jeszcze kilka lat to sam na to wpadniesz.

RE: Rezerwacja nagrody - Masochista - 30-01-2010 22:04

Rezerwacja PSP 1500 PTZ
PSP - 200 PTZ
Lepiej koczować nad renstockiem a nie marnować PTZ :]

RE: Rezerwacja nagrody - BartuS - 30-01-2010 22:08

Ale ja bym ułatwił zagwarantowanie nagrody.

W nagrodzie (opis i zdjęcia i Reedeem Now) dodałbym obok Guarantee this Prize ! i tak w każdej nagrodzie... Wink