Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Chałupnictwo - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Chałupnictwo (/Temat-Chalupnictwo-117703)

Strony: 1 2

RE: Chałupnictwo - totamta1 - 15-07-2015 08:35

I jeszcze wypełnianie ankiet przez internet bym dodała.
Nic trudnego, wystarczy odpowiadać na pytania. Tylko wcześniej na serwisy trzeba by się zarejestrować Smile
Pozdrawiam Tatę i życzę Mu zdrowia.

RE: Chałupnictwo - chmielunia - 31-07-2015 18:22

może kupować markowe ciuchy na allegro, robić im lepsze zdjęcia i sprzedawać drożej Big Grin

RE: Chałupnictwo - lukaswu - 31-07-2015 19:07

Jak ma warunki to może zająć się np. polerowaniem felg, tak jak tu koleś wysyłają mu i odsyła: http://www.polerowanie-felg.pl/o_mnie.html http://www.polerowanie-felg.pl/cennik.html poradników jak to robić nie brakuje...

RE: Chałupnictwo - rachman - 31-07-2015 19:34

Cytat:może kupować markowe ciuchy na allegro, robić im lepsze zdjęcia i sprzedawać drożej Big Grin
Można, można... tylko trzeba tu mieć zarejestrowaną DG. Także trzeba ostro handlować by się to opłacało i by nie podpaść fiskusowi...

RE: Chałupnictwo - dawid327 - 01-08-2015 15:26

Najlepiej przejść się po kilku firmach produkcyjnych i zapytać czy nie mają jakiejś pracy chałupniczej Wink Każda firma której produkt trzeba złożyć/zapakować itp się nadaję , musisz iść popytać bo nie każda firma się z tym ogłasza. U mnie w okolicy słyszałem że ludzie składają znicze, żyrandole, lampy itp. Popytaj a może akurat trafisz na coś ciekawego Smile

RE: Chałupnictwo - majkimajki - 03-08-2015 20:43

Czy ktoś posiada adresy www serwisow gdzie mozna zarobic na wypelnianiu ankiet? Ewentualnie dopytam Was jeszcze jako 'świeżak' o zarabianie poprzez klikanie w reklamy w necie. Moze jakis odnosnik do tematu, ktory tu juz jest? Ciezko mi sie ze wszystkim odrazu polapac tutaj Smile

RE: Chałupnictwo - RemoverPL - 03-08-2015 21:12

(14-07-2015 20:26)olekn1 napisał(a):  Część, orientuje się ktoś może z Was, czy można jakoś zarobić, robiąc coś w domu? Nie chodzi mi o zarabianie przez internet... Sprawa wygląda tak, że mój ojciec ma złamaną nogę i nie może pracować, ale chętnie by coś robił w domu (wątpię, że w ogóle jest to możliwe smutny np. składanie zapalniczek czy długopisów już śmierdzi z daleka, bo maszyny zrobią to taniej i o wiele szybciej itp.) Z góry dzięki za odpowiedź

Malarstwo, rzeźbiarstwo, tworzenie liquidów do e-papierosów, pieczenie ciastek, dorysowywanie wesołych mordek kamieniom i sprzedawanie ich Lol

RE: Chałupnictwo - mlekolak14 - 12-08-2015 15:54

witam
a moze by tak projekty graficzne,szablony robić?
pozdrawiam

RE: Chałupnictwo - full2000 - 12-08-2015 17:04

niektórzy malują obrazy i sprzedają na allegro

RE: Chałupnictwo - thomasward - 12-08-2015 17:10

Domowe liquidy do epapierosów to faktycznie dobry biznes, tylko trzeba mieć DG albo sprzedawać po znajomych/zaufanych sprzedawcach.