![]() |
Program Partnerski ShowUp.tv (+18) wielopoziomowy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Program Partnerski ShowUp.tv (+18) wielopoziomowy. (/Temat-Program-Partnerski-ShowUp-tv-18-wielopoziomowy-117690) |
RE: Program Partnerski ShowUp.tv (+18) wielopoziomowy. - showup.tv - 15-07-2015 17:42 (15-07-2015 17:13)selfie napisał(a): @[showup.tv] Bardzo fajnie to tłumaczycie tylko podaliście jeden z najdroższych zakupów jako przykład naszego zarobku To tylko przykład ale takie prowizje (od takich właśnie sprzedaży) występują i nie są one bardzo sporadyczne. Obecni liderzy zarabiają u nas nawet 5 cyfrowo i to przy starym PP który nie będzie już promowany w żaden sposób i pozostawiał on wiele do życzenia (brak danych porównawczych) co skutkowało znikomymi możliwościami targetowania i sprawdzania skuteczności. RE: Program Partnerski ShowUp.tv (+18) wielopoziomowy. - showup.tv - 15-07-2015 18:15 Z naszej strony takie dowody nie są dostępne - co byśmy nie podali to można to podważyć ze względu na stronę którą reprezentujemy. Jedyne co moge powiedzieć aby zyskać zaufanie (które i tak zostanie zweryfikowane przez partnerów ostatecznie) to to że na ShowUp.tv jest tyle osób ile jest. Jesteśmy w 100% uczciwi. Gdyby tak nie było to osoby które na ShowUp.tv zarabiają już by zrezygnowały. Proszę o pytania i/lub informacje co dla Was jest potrzebne w takim PP. RE: Program Partnerski ShowUp.tv (+18) wielopoziomowy. - selfie - 15-07-2015 19:48 (15-07-2015 17:42)showup.tv napisał(a): [quote='selfie' pid='1284637' dateline='1436976793'] Cytat:To tylko przykład ale takie prowizje (od takich właśnie sprzedaży) występują i nie są one bardzo sporadyczne. Tak już widzę te miliony ludzi które kupują te najdroższe pakiety za średnią krajową (Btw. nie pokazujecie statystyk, troszkę trudno wam uwierzyć ![]() Gdybyście byli takim hitem na jaki się lansujecie (Chociaż nie jesteście żadnym precedensem) To wprowadzilibyście o wiele lepsze warunki współpracy. Większość stron CAM-ERO na międzynarodowych rynkach oferuje nawet 2,5$ za zwykłą rejestrację i 30% od wydatków danej osoby (Rozumiem że to strony Multi) ale jednak da się. Wy proponujecie średnie warunki w dodatku oparte o jedno państwo i jeszcze rościcie sobie państwo do nazywania siebie HITEM. RE: Program Partnerski ShowUp.tv (+18) wielopoziomowy. - szyweg - 15-07-2015 19:49 showup.tv pomyślcie nad większymi stawkami bo na chwilę obecną są one na prawdę śmieszne. Patrząc chociażby na doładowanie żetonów smsem, które wygląda u was następująco: ![]() Posłużę się tutaj przykładem pana Janusza. Więc pan Janusz pracuje dla was i poleca waszą stronkę, trafia na kogoś kogo ona zainteresuje i ten ten ktoś ma ochotę zakupić żetony poprzez wysłanie sms. I teraz osoba kupuje żetony a pan Janusz zarabia u was analogicznie do stawki w waszym programie partnerskim: 11,07 sms - zarobek ~1,1zł 23,37 sms - zarobek ~2,30 30,75 sms - zarobek ~3 zł Teraz proste porównanie np do serwisu hotcash z którym aktualnie pracuję: 11,07 sms - zarobek 3,50zł 23,37 sms - zarobek 7zł 30,75 sms - zarobek 10zł Plus do tego u was promuję tylko i wyłącznie serwis z seks kamerkami a w serwisie hotcash mam przeszło 60 programów jakie mogę promować, nie wspominając już, że kilka z nich mogę promować globalnie a nie tylko w Polsce. Co do waszego przykładu: Cytat:Dla przykładu jeśli użytkownik zwerbowany przez Ciebie doładuje konto w serwisie 10 000 żetonów to ty dostaniesz 10% ich wartości po przeliczeniu na złotówki (100 zł).10 000 żetonów kosztuję u was 1458 złotych i tu posłużę się prostym przykładem z waszej stronki. Pierwszy lepszy użytkownik Sexy_Natalii bierze 1500 żetonów za prywatną transmisję na 15 minut gdzie koszt tych żetonów to około ~160zł. No wybaczcie ale za 160zł to ja mam opcję lux na odloty.pl i to w dodatku na godzinę a nie piętnaście minut. Spójrzmy głębiej w te stawki... i porównajmy was to serwisów typu trafisz, wylicytuj.to itp które niesamowicie kuszą użytkowników do wpłacania kasy i licytowania np telewizorów po 100zł. Ich przykładowe stawki i posłużę się pierwszym lepszym serwisem który wpadł mi w ręce przeglądając forum a mianowicie wylicytuj.to. Więc pan Janusz u was zarobi: 100 żetonów za 18 PLN - 1.8 zł 500 żetonów za 88 PLN - 8,8 zł 1000 żetonów za 168 PLN 16,8 zł 2500 żetonów za 398 PLN 39,8 zł 5000 żetonów za 748 PLN 74, 8 zł 10000 żetonów za 1458 PLN 145,8 zł 20000 żetonów za 2868 PLN 286,8 zł A w serwisie który bardzo kusi wylicytowaniem za grosze np porządnego telewizora pan Janusz zarobi: Cytat: Poniżej przedstawiamy stawki jeżeli chodzi o płatność bankową:Takim sposobem wątpię, że znajdziecie partnerów którzy będą dla was pracować gdyż na tym forum znajdę spokojnie 10 ofert które biją was na łeb i można na nich zarobić dużo więcej a mniejszym nakładem pracy niż u was. No trochę się rozpisałem, i po prze analizowaniu całego posta stwierdzam, że rąbnąłem się w obliczeniach. Przecież wy nie oferujecie 10% od kwoty tylko od ilości żetonów. Czyli wasze stawki są jeszcze bardziej żenujące niż opisałem to w poście. RE: Program Partnerski ShowUp.tv (+18) wielopoziomowy. - selfie - 15-07-2015 20:02 @[szyweg] Cytat:11,07 sms - zarobek ~1,1zł Wszystko ładnie rozpisałeś tylko w wypadku zakupu sms'ami doładowania konta dostajesz analogicznie: SMS 25 żetonów za 11,07= 0,25 groszy. SMS 50 żetonów za 23,37= 0,50 groszy. SMS 70 żetonów za 30,75= 0,70 groszy. Jeśli licząc tak jak @[showup.tv] napisał 100 żetonów= 1 zł. ![]() RE: Program Partnerski ShowUp.tv (+18) wielopoziomowy. - szyweg - 15-07-2015 20:05 @[selfie] napisałem na końcu posta, że trochę się rąbnąłem w obliczeniach ![]() @EDIT: selfie zmien sygnaturę bo mi się koszmary będą śnić ![]() RE: Program Partnerski ShowUp.tv (+18) wielopoziomowy. - selfie - 15-07-2015 20:07 (15-07-2015 20:05)szyweg napisał(a): @[selfie] napisałem na końcu posta, że trochę się rąbnąłem w obliczeniach Wybacz nie odświeżyłem tylko od razu odpisałem ![]() RE: Program Partnerski ShowUp.tv (+18) wielopoziomowy. - showup.tv - 16-07-2015 08:59 Dziękuję Wszystkim biorącym udział w dyskusji za pomoc. Myślę że już wiemy co trzeba. Link do PP przedstawię w przyszłym tygodniu. RE: Program Partnerski ShowUp.tv (+18) wielopoziomowy. - chomik3 - 18-07-2015 16:02 Cytat:będzie to hitJeżeli będą takie stawki jakie był wspomniane powyżej, to w wyrazie hit brakuje literki "s"... Jak na obecne standardy to stawki śmiesznie malutkie. RE: Program Partnerski ShowUp.tv (+18) wielopoziomowy. - showup.tv - 18-07-2015 16:14 (18-07-2015 16:02)chomik3 napisał(a):Cytat:będzie to hitJeżeli będą takie stawki jakie był wspomniane powyżej, to w wyrazie hit brakuje literki "s"... Jak na obecne standardy to stawki śmiesznie malutkie. Jeśli standardem jest PP który dużo obiecuje i nie wypłaca jak np wspomniany na początku wildshow to przykro mi, mamy inne standardy. PP to nasza propozycja - nie zmuszamy tu nikogo, tyle jesteśmy w stanie zaoferować i liczymy że znajdą się partnerzy którzy będą zadowoleni. |