![]() |
Poradnik Zbierz kilkaset lajków do swojego posta za darmo! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zbierz kilkaset lajków do swojego posta za darmo! (/Temat-Zbierz-kilkaset-lajkow-do-swojego-posta-za-darmo-117527)Strony: 1 2 |
RE: Zbierz kilkaset lajków do swojego posta za darmo! - Mercz - 23-07-2015 22:15 Wystarczy w google wpisać fraze "auto liker fb" i mamy sporo tego typu stron ![]() RE: Zbierz kilkaset lajków do swojego posta za darmo! - Mroczek - 24-07-2015 07:30 Mozna na tych like zarobic? Jak ? Ile? RE: Zbierz kilkaset lajków do swojego posta za darmo! - Adrjan77 - 24-07-2015 12:38 (23-07-2015 22:06)Thinro napisał(a): Nie działa już tak samo jak leetshares.com i likelikego.com, a jestem pewien w 100% że wszystko robię dobrze. Wszystkie te 3 strony do nabijania like wykorzystują tę samą aplikacje. Może została zbanowana, czy zablokowana jakoś przez fb?Nie wiem czy Cię to w jakikolwiek sposób pocieszy, ale też mi nie śmiga. RE: Zbierz kilkaset lajków do swojego posta za darmo! - Makadamik - 28-07-2015 22:46 Porada dla tych, którym nie działa stronka: Jak macie 18+ na facebooku to wchodzicie w ustawienia> obserwujący> Kto może mnie obserwować> Wszyscy. U mnie pomogło ![]() RE: Zbierz kilkaset lajków do swojego posta za darmo! - Kickster - 29-07-2015 02:28 Cos takiego do stron typu bezuzyteczna ma ktos? Tam widzialem nieraz fejk doladowania minute po dodaniu posta z setka lajkow i 15 komentarzami "dzieki za kod". Leetshares tam nie dziala, kto to ogarnia? Bo tam to kopalnia kasy, bo gimbodebili nie brak. Na glupim shortest tam mozna 10$ wyciagac z chwytliwym tekstem RE: Zbierz kilkaset lajków do swojego posta za darmo! - egnaro - 29-07-2015 10:26 (29-07-2015 02:28)Kickster napisał(a): Cos takiego do stron typu bezuzyteczna ma ktos? Tam widzialem nieraz fejk doladowania minute po dodaniu posta z setka lajkow i 15 komentarzami "dzieki za kod". Leetshares tam nie dziala, kto to ogarnia? Bo tam to kopalnia kasy, bo gimbodebili nie brak. Na glupim shortest tam mozna 10$ wyciagac z chwytliwym tekstem Leetshares działa dobrze tylko musisz odpowiednie cyferki podać tak jak w tym temacie jest wyjaśnione: Kod: http://zarabiam.com/Temat-200-300-darmowych-like-ow-pod-Twoim-postem-zdjeciem-komentarzem-98461?page=1 RE: Zbierz kilkaset lajków do swojego posta za darmo! - Thinro - 29-07-2015 23:24 Nie działają żadne ze stron które dodają lajki, sprawdzałem. @Edit Już działa. |