Poradnik Facebook Poster & Scheduler - absolutny "must have" dla facebookowych wyjadaczy ! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Facebook Poster & Scheduler - absolutny "must have" dla facebookowych wyjadaczy ! (/Temat-Facebook-Poster-Scheduler-absolutny-must-have-dla-facebookowych-wyjadaczy-117519) |
RE: Facebook Poster & Scheduler - absolutny "must have" dla facebookowych wyjadaczy ! - chomik3 - 05-08-2015 00:07 Z programu korzystam na każdy możliwy sposób - spam w grupach, na pw, grupy, zapraszanie do grup/znajomych - wsio. Za reflinka chetnie nauczę obsługi dokładnej oraz zdradzę kilka tricków co warto robić i czego nie robić RE: Facebook Poster & Scheduler - absolutny "must have" dla facebookowych wyjadaczy ! - Mikey - 05-08-2015 09:37 Czy tylko mi konta banują po 1-2 działaniach? RE: Facebook Poster & Scheduler - absolutny "must have" dla facebookowych wyjadaczy ! - Mercz - 05-08-2015 09:40 Mikey zmienne ip masz? Konto zweryfikowane? RE: Facebook Poster & Scheduler - absolutny "must have" dla facebookowych wyjadaczy ! - Mroczek - 05-08-2015 16:49 40$ za licencje wieczystą? RE: Facebook Poster & Scheduler - absolutny "must have" dla facebookowych wyjadaczy ! - smagalaz - 05-08-2015 20:35 Nie macie efektów? To na pewno wina programu @up Tak, 40$ to opłata jednorazowa. W listopadzie zeszłego roku kosztował 20$, ale nawet i za tyle warto RE: Facebook Poster & Scheduler - absolutny "must have" dla facebookowych wyjadaczy ! - Ave Satan 666 - 05-08-2015 22:10 Mi tam wszystko ładnie smiga Jak nie macie efektów to uwierzcie mi, że to nie wina programu Facebook Poster & Scheduler - absolutny "must have" dla facebookowych wyjadac... - Mikey - 05-08-2015 23:51 (05-08-2015 20:35)smagalaz napisał(a): Nie macie efektów? To na pewno wina programu Nie przynosił wyników czyli nie konwertował ID na maile wiec o jakich efektach mowa? Napisane z TapTalka za pomocą iPhone. RE: Facebook Poster & Scheduler - absolutny "must have" dla facebookowych wyjadaczy ! - Mroczek - 06-08-2015 07:59 Czy można kupić program na spółkę , dla 2 osób za jedną cenę? jak wygląda zakup takiego bota? można płacić paypalem? czy można korzystać z bota na więcej niż jednym pc? czy bot posiada mozliwosc zapraszania znajomych ? jeżeli np. zapraszalbym znajomych przez bota do dostałbym jakas blokadę/ bana na fb? RE: Facebook Poster & Scheduler - absolutny "must have" dla facebookowych wyjadaczy ! - chomik3 - 06-08-2015 09:09 Aktualnie to bot nie działa, bo strona producenta leży ;/ Mam nadzieję, że nie zwinął biznesu, bo bez połączenia z jego serwerem program jest bezużyteczny. RE: Facebook Poster & Scheduler - absolutny "must have" dla facebookowych wyjadaczy ! - Mroczek - 06-08-2015 11:20 od kiedy nie działa? |