Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Na czym zarabiać ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Na czym zarabiać ? (/Temat-Na-czym-zarabiac-117259)

Strony: 1 2 3

RE: Na czym zarabiać ? - baca060 - 07-07-2015 20:36

co z tego ze znam jak wszędzie prrzewijają się subskrypcje sms z którymi nie chce mieć nic wspólnego, buxy raczej długotrwała inwestycja, bukmacherka troche za duże ryzyko, opcje binarne i forex za dużo pieniędzy na start itp. i taki oto mam problem, sory że może komus czas zajmuje ale szukam inspiracji bo chciałbym mieć dodatkowy zarobek

RE: Na czym zarabiać ? - ZexKox - 07-07-2015 20:49

Proszę bardzo może coś sobie wybierzesz

-Pisanie tekstów za pieniądze, np. aktykuły na blogi, posty na forach, teksty reklamowe, itp.
-Sprzedaż realnych produktów, np. nutriprofits, ceneo, g2a
-Zarabianie na reflinkach do gier Funhub, PortMMO
-Sprzedaż reklamy na twoim fanpage

Na prawdę w internecie jest sporo różnych metod zarobku, trzeba tylko chcieć je znaleźć. Oczywiście zanim zaczniesz zarabiać konkretne kwoty to minie trochę czasu.

RE: Na czym zarabiać ? - baca060 - 07-07-2015 21:02

już sprawdzam ceneo bo nie słyszałem że mają program partnerski

RE: Na czym zarabiać ? - Annonymous - 07-07-2015 22:31

Ja zarabiam na nokaut.pl na programie, na spark profit oraz na alphadraft obstawiam darmowe mecze, a właściwie zawodników.

RE: Na czym zarabiać ? - m1ch4l88 - 08-07-2015 07:48

(07-07-2015 20:36)baca060 napisał(a):  co z tego ze znam jak wszędzie prrzewijają się subskrypcje sms z którymi nie chce mieć nic wspólnego, buxy raczej długotrwała inwestycja, bukmacherka troche za duże ryzyko, opcje binarne i forex za dużo pieniędzy na start itp. i taki oto mam problem, sory że może komus czas zajmuje ale szukam inspiracji bo chciałbym mieć dodatkowy zarobek

W takim razie może pisanie tekstów? Uczciwe, łatwo zacząć i zarobek pojawia się dość szybko. Kilka - kilkanaście złotych za godzinę można spokojnie wyciągnąć.

RE: Na czym zarabiać ? - baca060 - 08-07-2015 09:15

chciałem się zarejestrować na textilmarket i nie mogłem z tego względu na to ze już dużo osób działa w tym więc jaki jeszcze program do pisania tekstów polecacie

RE: Na czym zarabiać ? - ZexKox - 08-07-2015 09:47

Sprawdź może jeszcze stronę Textbookers.

A tutaj masz poradnik co i jak

http://zarabiam.com/Temat-Pisanie-tekstow-prosty-i-skuteczny-zarobek-dla-kazdego-99033

RE: Na czym zarabiać ? - rejPAL1000 - 08-07-2015 10:28

stawiaj bloga i na reklamach zarabiaj

RE: Na czym zarabiać ? - baca060 - 08-07-2015 17:05

co sądzicie o fabrykablogow.pl czytałem że się da zarabić tam ale was prosze o opinię na ten temat

RE: Na czym zarabiać ? - full2000 - 08-07-2015 18:20

Widzę że nikt nie wspomniał o ppi może zainteresuje cię ta metoda właśnie z tym że trzeba posiadać jakieś doświadczenie.