Jaki samochód? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jaki samochód? (/Temat-Jaki-samochod-116904) Strony: 1 2 |
RE: Jaki samochód? - AnnaKa - 30-06-2015 17:53 @[Dan!el] ja Tobie sprzedam Peugeota 206 2001r za 6tyś możliwość negocjacji na miejscu Daję komplet letnich 17" opony Pirelli PZero Nero I Zimówki 14" Do tego Car Audio zostawiam Oraz daję komplet wahaczy na przód z gwarancją na 2 lata + fakturę od kolektora wydechowego 900 pln Ponadto w aucie zostawiam Tobie sportowy układ dolotowy 900 pln Jakby miał kupić jakiś zwykły klient i by wybrzydzał wyciągam te części ponieważ w auto władowałem kupę czasu i pieniędzy przez ostatni rok I Mój ukochany silnik z 2006roku o mocy 130 km z przebiegiem 100tyś km Auto daje radę BMW do poj 2.8 od 0-100 jedynie na prędkości maksymalnej BMW mnie bierze. Sam zakupiłem BMW tyle że e46 Coupe jeden z najsłabszych silników bo 1.8 118km także peugeot to bajka jeśli chodzi o to jak leci w porównaniu z BMW ponadto opłaty za BMW mam 4 razy większe niż za peugeota i części są drogie. A dlaczego zmieniłem auto ? Chciałem od dziecka mieć BMW jednak i tak żałuję zakupu a 2 samochodów nie jestem w stanie opłacić. RE: Jaki samochód? - Dan!el - 30-06-2015 18:00 Dzięki za propozycję, ale nie podobają mi się Peugeoty. Ja także chciałem mieć BMW od małolata, więc dlatego tak się na nie uparłem, ale też szukam po innych markach, a nóż, widelec może się coś inne spodoba. |