Zainwestuj w projekt.5% zysku w 72godziny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zainwestuj w projekt.5% zysku w 72godziny (/Temat-Zainwestuj-w-projekt-5-zysku-w-72godziny-116732) Strony: 1 2 |
RE: Zainwestuj w projekt.5% zysku w 72godziny - Meloman - 28-06-2015 14:14 Radzę wam nie inwestować u użytkownika dareo0045 nawet grosza. Użytkownik od kilku dni ewidentnie chce opuścić to forum [przy okazji obrażając wszystkich użytkowników tego forum], a że wpadł na pomysł jeszcze złoić "frajerów" na kasę to to jeszcze przed opuszczeniem czyni. Zresztą, co ja będę gołosłowny, sami zobaczcie co prezentuje sobą dareo0045 w tym temacie: http://zarabiam.com/Temat-klin-gora-hiphip-hura-116752 Przestrzegam przed tym użytkownikiem! P.S dareo0045 za parę chwil dostanie blokadę konta, więc tym bardziej to chyba koniec tematu Odp: Zainwestuj w projekt.5% zysku w 72godziny - darson008 - 28-06-2015 15:14 Radzę ci Melomasn abyś poszedł do filharmoni jak na melomana(lub mlomana) przystało i zszedł ze mnie.Nie staraj się na forum być takim przewidującym i budzącym zaufanie.Dla mnie jesteś....a właściwie do kogo ja to piszę.Nie będę się aż tak poniżał. Do reszty ekipy: Jeśli planowaliście zbanowaniem konta pogrążyć niby mnie,no to bardzo mi przykro. A na koniec to ja z rozkoszą was żegnam,a nie wy. Adiosss Uprzejmie nalegam o usunięcie tylko moich wątków/tematów(przeczytałem dziś je dokładnie i faktycznie w każdym jest coś nie za jasne,nie za ciemne:cool,no chyba że nie grzeszycie jako takim honorem więc zrobicie jak chcecie. Adiosss Żegna was jak juz coś to pan Chwast. RE: Zainwestuj w projekt.5% zysku w 72godziny - Meloman - 28-06-2015 15:25 Stary nie jest z Tobą dobrze, udaj się do psychiatry Myślisz że komuś będzie się chciało usuwać tematu jakiegoś popaprańca? Odp: Zainwestuj w projekt.5% zysku w 72godziny - darson008 - 28-06-2015 15:49 Meloman.................do siebie piszesz? Powtórnie Chwast nalega na usunięcie wszystkich jego tematów. Koniec tego dobrego.Nie liczcie na to że będę komuś buty lizał i się czołgał. Skoro Ban na zawsze to moje tematy do usunięcia też na zawsze. Amen. RE: Zainwestuj w projekt.5% zysku w 72godziny - PremAccHack - 28-06-2015 15:52 Hahaha Idę po popcorn dawać panowie Na chu* nam potrzebne twoje tematy do szczęścia? Odp: RE: Zainwestuj w projekt.5% zysku w 72godziny - darson008 - 28-06-2015 16:20 (28-06-2015 15:52)PremAccHack napisał(a): Hahaha Idę po popcorn dawać panowie To czemuż to jeszcze zwlekają.Czas nagli,a tu zawrzdy zaisty przestój. Czyżby czekali na przybycie króla Jagiełły i rozpoczęcie rady bojowej? ps. PremAccHack poczytałeś,a może Cole chcesz do popcornu?? Zainwestuj w projekt.5% zysku w 72godziny - Klin - 29-06-2015 14:59 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |