Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nisze nachalnych spamerów - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Nisze nachalnych spamerów (/Temat-Nisze-nachalnych-spamerow-116582)

Strony: 1 2 3

RE: Nisze nachalnych spamerów - Mercz - 24-06-2015 16:10

Czy ten temat ma sens?

RE: Nisze nachalnych spamerów - wut - 24-06-2015 16:12

(24-06-2015 16:08)aero2 napisał(a):  Zawsze możesz włączyć zatwierdzanie postów i spam od razu odrzucasz.Smile
Wiem, to też jest możliwość, ale są dni kiedy krótko korzystam z komputera i nie chcę całej kolejki postów sprawdzać. Poza tym są przypadki, gdy danej osobie zależy na czasie i co wtedy? Będzie czekała cierpliwe aż będę miał chwilę by siąść do kompa? :/

(24-06-2015 16:10)Mercz napisał(a):  Czy ten temat ma sens?
Niezgodny z regulaminem nie jest, a porusza problem który jest dosyć powszechny.

RE: Nisze nachalnych spamerów - prololex - 24-06-2015 20:07

Zmień temat. Bo to co wrzucają dzieci na twoją stronę to nie żadne nisze, a zwykły spam na który nikt nie wejdzie.

RE: Nisze nachalnych spamerów - Juhas - 24-06-2015 20:29

Co zrobisz... To nie tylko jedna osoba tak mi się wydaje
Podaj link do grupy może być pw Smile

RE: Nisze nachalnych spamerów - marcel_kk - 24-06-2015 20:32

Dzieci powielające pomysły dzieciaków. Za kilka dni wakacje to będziesz miał z nimi jazdę,
proponuje zaopatrzyć się w Relanium lub Nervosol bo nie dasz im wszystkim rady,
a jak tak będziesz się tym emocjonował to efekt wiadomy.

RE: Nisze nachalnych spamerów - Raster96 - 24-06-2015 20:37

Hehe, widziałem ten tekst w kilkunastu grupach. Big Grin

RE: Nisze nachalnych spamerów - Voldir - 24-06-2015 20:48

Autorze wątku.

Chciałbym poinformować Cię, że to nie jest jedyne forum o zarabianiu w sieci, więc skąd ta pewność, że ta osoba pochodzi akurat z tego forum?

RE: Nisze nachalnych spamerów - Gore - 24-06-2015 20:50

Voldirze.

To forum jest niby "największe w Polsce' o tej tematyce, więc autor może przesadził z tą pewnością, ale tutaj ma największe szanse.

RE: Nisze nachalnych spamerów - unforgivable - 24-06-2015 21:19

Z tymi kartami podarunkowymi ładnie szaleją, nawet dobrze napisu nie potrafią nanieść tylko w paincie dodają i myślą że są cwaniakami beka

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

RE: Nisze nachalnych spamerów - Kurus92 - 24-06-2015 21:22

Tych ,,tekstów" jest tysiące i co chwile są tworzone nowe.Serio autor chce codziennie wklepywać każdy,nowy tekst i rzekomo tym samym ,,uprzykrzać" życie tym spamerkom? Średnio skuteczne oraz monotonne,ale cóż.Te same teksty zobaczymy w temacie ,,głupie i śmieszne nisze" szwędającego się gdzieś na forum Wink