Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy można się zadłuzyć poniżej salda zero na Opteck, bdswiss, utrader itd.??? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324)
+--- Dział: Opcje Binarne (/Forum-Opcje-Binarne-339)
+--- Wątek: Czy można się zadłuzyć poniżej salda zero na Opteck, bdswiss, utrader itd.??? (/Temat-Czy-mozna-sie-zadluzyc-ponizej-salda-zero-na-Opteck-bdswiss-utrader-itd-116564)

Strony: 1 2

RE: Czy można się zadłuzyć poniżej salda zero na Opteck, bdswiss, utrader itd.??? - MaLiN - 25-06-2015 14:35

@[fotomaniak] - ale Ci chodzi w końcu o brokera Forex czy opcji binarnych?

RE: Czy można się zadłuzyć poniżej salda zero na Opteck, bdswiss, utrader itd.??? - Verb22 - 27-06-2015 13:37

(24-06-2015 13:30)fotomaniak napisał(a):  No nie wiem podobno gdzieś są ukryte zapisy w umowach i możliwe jest powstanie debetu na rachunku. Takie informacje znalazłem tutaj http://forexclub.pl/edukacja/od-podstaw/czy-mozna-stracic-wszystko/

Dlatego zapytałem który broker nie stosuje takich praktyk zbyt ryzykownych. Chętnie bym spróbował ale mam jakieś obawy Smile

Wydaje mi się, że Opteck jest najpopularniejszy a sprawdzam też ile mają fanów na FB Smile

Znam brokerów na wylot, jedyny sensowny broker do inwestycji, to stockpair.com, optiontime.com, 24option.com, optionfair.com. Reszta wysokie ryzyko problemów z wypłata.

RE: Czy można się zadłuzyć poniżej salda zero na Opteck, bdswiss, utrader itd.??? - Xkr - 03-07-2015 12:16

A co z Topoption? Tez sie juz zlamili?

RE: Czy można się zadłuzyć poniżej salda zero na Opteck, bdswiss, utrader itd.??? - MaLiN - 03-07-2015 12:19

Tu nie chodzi o problemy z wypłatami, tylko o skrypty platform.

RE: Czy można się zadłuzyć poniżej salda zero na Opteck, bdswiss, utrader itd.??? - Comparic - 07-07-2015 12:38

W opcjach binarnych, podobnie jak w normalnych opcjach (instrumentach pochodnych rynku finansowego), maksymalna stratta to wysokość zapłaconej premii. Stracić może jedynie wystawca opcji