Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. (/Temat-Poradnik-zarabiania-na-przedmiotach-wirtualnych-ALLEGRO-i-nie-tylko-116462) |
RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - zgrexs - 26-06-2015 15:19 Też poproszę na PW dowody zarobków. Pozdrawiam RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - Captain - 26-06-2015 19:31 Ale co właściwie się sprzedaje tym sposobem? Skąd się to bierze? Skąd miałbym pozyskiwac te produkty czy co to jest, czy nie zabraknie ich, czy na pewno sobie z tym poradzę i czy to cały czas bedzie legalne (allegro sie do tego nie przyczepi jak wiecej osob bedzie sprzedawac) i nie wypali sie? Strasznie to podejrzane i mam wrażenie, ze ten sposób wymaga dużo szczęścia i nie każdemu sie uda, zwłaszcza jesli wiecej osób zacznie tak zarabiac i bedzie konkurencja. Zbyt mało informacji aby płacić za to tak dużą cenę :/ Odpisz na PW bo posty na forum rzadko czytam. RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - zbyszeq - 26-06-2015 22:16 @[zgrexs] wysłałem @[Captain] wysłałem 4sztuka zeszła. RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - zbyszeq - 27-06-2015 00:36 Dla wszystkich co kupili poradnik - udostępniam dodatek, w którym wytłumaczyłem szerzej pare kwestii - 1os. o to prosiła, a może przyda się reszcie. RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - supercola - 27-06-2015 14:38 Mam te same pytania co Captain RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - zbyszeq - 27-06-2015 14:40 @[supercola] odpisałem . RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - overlord25 - 27-06-2015 15:31 Też prosze o więcej informacji na pw RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - zbyszeq - 28-06-2015 02:08 @[overlord25] odpisane Odp: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - sajmoon - 28-06-2015 07:01 Ktoś z kupujących może się pochwalić zarobkami? RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - GetGifts - 28-06-2015 09:47 Też prosze o więcej informacji na pw |