![]() |
Chada - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Chada (/Temat-Chada-116359) |
RE: Chada - Chada - 22-06-2015 11:35 Akurat ten tekst był dla żartu. Ostatnio potrzebuje kase na PayPalu a mam konto w Credit Agricole - po zmianie tokena na weryfikacje SMSową nie mogę robić żadnych przelewów ponieważ Nie mam zdefiniowanego odbiorcy. Zauważyłem to w piątek wieczorem a w weekend potrzebowałem 11$ na PP. Dzisiaj ide do banku i już wszystko będę miał naprawione. P.S. Pozdro konfidenci ![]() RE: Chada - DawidJ1906 - 22-06-2015 11:38 Nieźle ![]() RE: Chada - Mercz - 22-06-2015 11:38 Chada to już któryś raz, słabe poczucie humoru. i jeszcze pozniej się tlumaczyles by go nakusic, że metoda działa, ale teraz kasę potrzebujesz? RE: Chada - Chada - 22-06-2015 11:41 No już nie potrzebuje pieniędzy więc koniec dyskusji. Tekst z tym nowym był dla żartu zresztą tam Kiljan z niego żartował że nie ma pieniędzy bo zarabia na skracaczach ![]() Pozdro RE: Chada - wiezaawieza - 22-06-2015 11:41 A ja myślę, że można było mu dać te 11 dolców i spiny by nie było xD A tak serio to konsekwencje nie powinny być wyciągnięte, bo chłopak powiedział o co chodziło. Jedynie warn za ten tekst na sb o hajsie ![]() RE: Chada - Mercz - 22-06-2015 12:31 (22-06-2015 11:41)wiezaawieza napisał(a): A ja myślę, że można było mu dać te 11 dolców i spiny by nie było xD Każdy odbiera jak chce. Decyzje zostawiam Administratorowi. Napisał, ŻE JUŻ ICH NIE POTRZEBUJE, ale potrzebował i próbował coś wcisnąć innemu użytkownikowi (on tego nie wzial za zart) na SB, który służy DO DYSKUSJI. . Tak Kiljan żartował, ale później się tłumaczyłeś i sam pisałeś, że potrzebujesz tej kasy, więc wątpię, że był to żart. Konsekwencji wyciągać nie ma co - rzeczywiście, tylko by użytkownik tego nie powtarzał, bo to już któraś taka akcja. RE: Chada - Kurus92 - 22-06-2015 12:33 Ogólnie rzecz biorąc to trzeba robić tak,żeby pieniędzy nie pożyczać ![]() RE: Chada - ScroX - 22-06-2015 12:52 @[Mercz] Przyganiał kocioł garnkowi , kiedy Ty się taki uczciwy zrobiłeś że zacząłeś sobie porządku na forum pilnować ? Bo czekaj czekaj.. ile to Ty już razy ludzi na tym forum wyje... ee.. Oszukałeś ? Chyba nie trzeba podawać linków do tematów gdzie byłeś posądzany o oszustwa, w twoim przypadku te akcje się ciągle powtarzają tylko na większa skale.. Co do samego @[Chada] No tak nie rób bo widzisz że tu UCZCIWY użytkownik pilnuje porządku, ale faktycznie za dużo już tutaj wymuszeń na forum - ale sam odebrałem to jako formę żartu ale lepiej nie ryzykować takim zachowaniem ![]() Ale jestem ciekaw reakcji administracji, myślę że nie powinno tu być żadnej kary bo nic się nie stało. RE: Chada - Mercz - 22-06-2015 13:01 Scrox, dział oszustwa / oceny handlarzy śledzę na bieżąco i tu się wypowiadam dosyć często. Nie, konsekwencje niekonieczne są, bo nic złego się nie stało, ale to nie pierwsza taka akcja użytkownika z "pozyczka". Takich rzeczy nie zalatwia sie tez na SB. Inaczej całe forum i SB było by zaspamowane tekstami "Pozycz ktos 1$ szypko plis" "Kurde potrzebuje tej kasy dlatego masz za tyle" i takie tam, milo by Ci się przeglądało takie forum? Pisało na tak zaspamowanym czacie? Tez z poczatku odebralem jako zart, ale pozniej jeszcze to tlumaczenie. Nie chcę dla niego konsekwencji w postaci warna, bo mnie to nie usatysfakcjonuje. Do szczęscia nie jest mi to potrzebne. Chcę po prostu by akcja się teraz nie powtarzała. Skoro użytkownik powiedzial, że sie nie powtórzy - mi to wystarczy. Nie wiem jak Administracji szanownej. RE: Chada - Hybrid1990 - 22-06-2015 14:23 del |