![]() |
Dziennik o zarabianiu dzięki kranom. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik o zarabianiu dzięki kranom. (/Temat-Dziennik-o-zarabianiu-dzieki-kranom-116324) |
RE: Dziennik o zarabianiu dzięki kranom. - mikuss - 20-06-2015 20:28 powodzenia życzę, bo wbrew opinii leni to na kranikach można zarobić ![]() RE: Dziennik o zarabianiu dzięki kranom. - Gremlin - 20-06-2015 21:21 Ciekawy sposób, powodzonka. RE: Dziennik o zarabianiu dzięki kranom. - Mercz - 20-06-2015 21:28 Ciekawe cele! ![]() Powodzenia! Mozesz podeslac link do tej obudowy? ![]() RE: Dziennik o zarabianiu dzięki kranom. - Gremlin - 20-06-2015 21:40 Również bym poprosił link. RE: Dziennik o zarabianiu dzięki kranom. - olekn1 - 20-06-2015 21:49 Nie rozumiem dlaczego nie chcesz podawać linków do faucetów, przecież to czysty zysk (refy) ![]() PS. Twój bot jest wykrywalny? Dobrze go dopracuj, żeby za parę dni nie okazało się, że nie wypłacisz BTC ![]() RE: Dziennik o zarabianiu dzięki kranom. - Avengens - 20-06-2015 22:14 Łącznie mój bot obsługuje już 4 krany, dzięki którym w 24 godziny wpływa na moje konto BTC o wartości +2USD, z czego zysku mam około 1USD. Czyli wykonałem mój pierwszy cel. Bot nie powinien być wykrywalny, poza tym, moje krany wypłacają na faucetbox(te z których obecnie korzystam), i nie mają takiej władzy, aby z powrotem wziąć satoshi. Dodatkowo używałem "prowizorki" bota do bitcoinpuddle, i wypłacili mi kilka złotych, ale to był dobry kawał czasu temu. Teraz chcę przetestować do dogecoinpuddle, jak wypłacą, to dam znać, ponieważ na stronie napisali, że wypłacają w odstępie czasowym z powodu botów i hacków, czyli jak wypłacą, to już w jakimś stopniu mój bot nie jest wykrywalny. Aby dodatkowo utrudnić jego wykrycie, dałem losowe czasy reakcji na poszczególne elementy i inne bajery. Listę faucetów kiedyś podam. Link do obudowy: http://www.morele.net/obudowa-in-win-s-frame-czarno-zloty-715031/ Jednym się podoba, innym nie. Moim zdaniem jest naprawdę świetna i będzie idealnie pasować do kolorystyki mojego pokoju. Przyśpieszone osiągnięcie celu: 2USD/1USD dziennie Następny cel: 2USD/5USD dziennie Zapomniałem, że faucety mogą dawać różne stawki dla różnych krajów, a ja mam proxy z USA, co dało całkiem miłego kopa dochodom. Dla wszystkich pytających: Nie, nie zamierzam jak na razie sprzedać bota. RE: Dziennik o zarabianiu dzięki kranom. - Snaggy - 20-06-2015 22:43 Podoba mi się ten dziennik, zainspirowal mnie, będę zerkal. Pozdrawiam. EDIT: Można wiedzieć tylko w jakim języku piszesz program? RE: Dziennik o zarabianiu dzięki kranom. - Avengens - 21-06-2015 17:21 Z racji, że mój bot okazał się trochę zasobożerny, postanowiłem poszukać sposobów żeby go zoptymalizować. Zastanawiałem się, aby go przenieść na inny język. Przy okazji wypadł 1 z kranów(problemy techniczne). Żadnych kranów dzisiaj nie dodałem. Cel: Optymalizacja, optymalizacja i jeszcze raz optymalizacja(potrafi zużywać 2,5GB ramu) Zarobki: 0.002BTC, ponieważ nastąpiły nieprzewidziane problemy techniczne. Przewidywane przychody: 1296000 satoshi/24h RE: Dziennik o zarabianiu dzięki kranom. - kraken489 - 21-06-2015 17:37 Nie wiem dlaczego ale jak napisałeś o obudowie to pierwsze co mi przyszło na myśl to ta htower http://www.inwin-style.com/en/ RE: Dziennik o zarabianiu dzięki kranom. - Avengens - 22-06-2015 19:46 Dzisiaj znowu żadnych zarobków. To nie znaczy, że się leniłem. Na nic nie robienie nadejdzie czas, jak już bota skończę. Nastąpił przełom w optymalizacji. Udało mi się znaleźć źródło wszelkich problemów, dzięki czemu bot będzie mógł chodzić 24/7 bez żadnych błędów. Od jutra zabieram się do dodawania nowych faucetów. Dzisiejsze zarobki: 0.002BTC Następny cel: Dodanie nowych faucetów i minimalizacja strat wynikających z błędnie wpisanych captch
|