![]() |
[ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com (/Temat-ZAPISY-Pierwszy-ZLOT-uzytkownikow-Zarabiam-com-116288) |
RE: [ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Demon210 - 25-06-2015 20:16 Bym skorzystał i wypoczął, ale mam pracujące soboty.. ![]() + z 450km bym miał ![]() RE: [ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com - zbyszeq - 25-06-2015 20:18 Jeszcze pytanie co do wieku, może dość dziwne. Ale jak @[nitram] wspomina o dzieciach, to lepiej zapytać. Wiek nie przeszkadza? oczywiście pełnoletni jestem od roku hah :c. RE: [ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Admin - 25-06-2015 20:27 Jak się ktoś potrafi zachować to nie ma specjalnego limitu, wiadomo że żadne dzieci i tak się nie pojawią, jednak jak ktoś ma naście lat i łeb na karku to będzie mile widziany, oczywiście nikt nie bierze prawnej opieki za grupę, każdy bierze odpowiedzialność sam za siebie - i warto to zaznaczyć od samego początku dla samej formalności ![]() RE: [ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com - nitram - 25-06-2015 20:36 Ja miałem na myśli swoje dzieci w sensie, że jeśli jesteś rodzicem i masz dziecko nie masz z kim zostawić. Ja właśnie rozważam taką opcje w sensie że wybieram się na 99 % z żoną i dzieckiem, ja dołączę do grupy zc, a żona z dzieckiem będzie spędzać osobno czas bo fajna miejscówka tam jest i plac zabaw dla dzieci, a pytam o to bo żonie będzie raźniej jeśli ktoś też taką sytuację rozważał. W takie sytuacji wiadomo każdy odpowiada indywidualnie za swoje dzieci. O dzieci, młodzież 15 ?-17? bo wątpię żeby ktoś młodszy się pojawił administracja odpowiedzialności nie bierze, jak rodzice się zgadzają na taki wyjazd i jak admin zaznaczył potrafią się zachować nie ma przeszkód żeby uczestniczyć w zlocie. @[djram] 1,5 roku dziewczynka jeśli to ma takie duże znaczenie RE: [ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com - djram - 25-06-2015 20:48 @nitram a w jakim wieku twoje dziecko ? RE: [ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com - piotrekprorok - 25-06-2015 20:52 Może jak kolejnym razem będzie zlot to się pojawie ![]() ![]() RE: [ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Marello - 25-06-2015 22:26 Pytanie czysto orientacyjne, jechałbym samochodem z krk przez katowice. Jest ktoś chętny na podzielenie kosztów paliwa ![]() RE: [ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com - paoz - 25-06-2015 23:24 prezentacje wykonales wzorowo. ![]() Strasznie zaluje ze nie bede mogl sie pojawic. Tymbardziej ze bede mial na zlot niecale 90km! Przyjdzie mi zyczyc wam jedynie wspanialej zabawy. Moze za rok sie uda ![]() Pozdrawiam ![]() RE: [ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Twister92 - 25-06-2015 23:37 A termin jest już ostateczny? Bo jeśli było jakieś głosowanie to musiałem przegapić, a szkoda. RE: [ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Sofokles - 26-06-2015 00:39 Brzmi ciekawie, i całkiem przystępnie. Wstępnie pytam, ktoś z Warszawy będzie się wybierał autem? |