Wymiana u Awartisa PayPal ->Skrill - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wymiana u Awartisa PayPal ->Skrill (/Temat-Wymiana-u-Awartisa-PayPal-Skrill-116198) Strony: 1 2 |
RE: Wymiana u Awartisa PayPal ->Skrill - Awartis - 18-06-2015 19:10 Tak to prawda, ponieważ tak jak pisałem w temacie, kwota 500 zł jest początkowa, będę miał stały dochód na PP i jeżeli będą chętni to wymienię te na Skrill'a, a reputacja przyda mi się właśnie ze względu takich niedomówień. Chciałem umówić się z użytkownikiem na 100 zł, z tego względu, że jeżeli ja mam pierwszy wysyłać, to również chciałbym mieć jakąś gwarancję, na co odparł, że chce od razu 200 zł i za to wystawi mi komentarz na pół strony - co w ogóle nie jest mi potrzebne do szczęścia a jedynie mnie zraziło. Pana roadkill33 zapraszam ponownie do rozmów na PW, możliwe, że uda nam się dogadać. RE: Wymiana u Awartisa PayPal ->Skrill - Obywatel - 22-06-2015 18:34 Chętnie się wymienię, lecz z tego co widzę ilość postów niezbyt powalająca (wiem, moja też), rep... (podobnie jak u mnie)... Skoro wysyłasz z paypal, to raczej normalne powinno być, iż wysyłasz pierwszy. Aczkolwiek, kwestia z kim "swinga" robisz RE: Wymiana u Awartisa PayPal ->Skrill - ShuQi - 24-06-2015 08:53 Dlaczego to że ktoś wysyła paypal, to naturalne że wysyła pierwszy? Jeżeli wysyła się "do rodziny" a tak robi 99% aby nie płacić kosztów, to takie same ryzyko ponosi jak ty np wysylając pierwszy przez skrill. RE: Wymiana u Awartisa PayPal ->Skrill - Obywatel - 04-07-2015 15:54 (24-06-2015 08:53)ShuQi napisał(a): Jeżeli wysyła się "do rodziny" a tak robi 99% aby nie płacić kosztów, to takie same ryzyko ponosi jak ty np wysylając pierwszy przez skrill. Bzdura. Jeżeli wysyłasz do innego kraju, płacisz. Dlaczego pierwszy na PayPal? Łatwość chargebacka. Owszem, w skrill'u też to można zrobić, lecz nie jest to takie banalne jak w PP. Wymiana u Awartisa PayPal ->Skrill - surfer0700 - 27-08-2015 10:25 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |