Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Toskan - złodziej cz. 2 i ostatnia axaxaxa - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: Toskan - złodziej cz. 2 i ostatnia axaxaxa (/Temat-Toskan-zlodziej-cz-2-i-ostatnia-axaxaxa-116049)

Strony: 1 2

RE: Toskan - złodziej cz. 2 i ostatnia axaxaxa - Gore - 15-06-2015 22:27

O Boziu... tyle kropeczek... no i jak tu wyjść... przed tymi dzieciakami poważnie... gdy oni nawet... nie próbują być tajemniczymi myślicielami... tak jak ja... Jerk2

RE: Toskan - złodziej cz. 2 i ostatnia axaxaxa - Czesiek82 - 15-06-2015 22:29

(15-06-2015 22:25)nicooo napisał(a):  
(15-06-2015 22:23)Czesiek82 napisał(a):  Trolle jestescie wy.. jest pewna kwestia.. bo nvm... i takie trolle nie musza tego wiedziec z gimby.. i "ktoś" chciał żebym wyjaśnił pewną kwestię do końca bo to interesy.. czy jesteśmy wiarygodni czy nie..do łóżek..

Zresztą już napisałem do surfera o ile dobrze pamietam super modek żeby zamknął już dawno.. nie sikajcie po nocach2

Masz żółte papiery ? czy dopiero planujesz mieć ?

dobreee shreki... nikt nie wie o co chodzi... oprócz paru osób..i niech tak zostanie...

Chciał to napisałem.. czy jestem mu w ogóle winna jakąś kasę.. wiec reasumując nie..

Po co mi żółte papiery.. jak ja nie mam nawet aktu urodzenia 2

Ps... M zobaczyłeś.. więc.. Jerk2 a mówiłęm że tak będzie...

RE: Toskan - złodziej cz. 2 i ostatnia axaxaxa - Pitek236 - 15-06-2015 22:32

Aha

RE: Toskan - złodziej cz. 2 i ostatnia axaxaxa - twardy - 15-06-2015 22:36

Brakuje jeszcze tego oszoloma od binbotow i forexow. Autorze nie mieszaj lekow.

RE: Toskan - złodziej cz. 2 i ostatnia axaxaxa - Czesiek82 - 15-06-2015 22:48

(15-06-2015 22:36)twardy napisał(a):  Brakuje jeszcze tego oszoloma od binbotow i forexow. Autorze nie mieszaj lekow.

chcesz to dam ci cracka no 888... w co watpie abys zrozumial...XpokerfaceXpokerface

edit: 00.02... gimby w pidżamkach poszły do łóżeczka z pieluszkami.. i uj te komentarze.. nikt nie zrozumiał z was jełopów o co biega.. więc następnym razem hejtujcie wasze wasze matki jak myją podłogę i sprzątają wasze osrane gacie..zawsze jakieś głupie kom...i okradajcie naiwniaków z esów buahahhaha...

_Tos byłeś nie zanegowałeś.. dziwne..jeszcze raz powodzenia..

_M .. chciałeś miałeś.. więc koniec gimby i skp na konf..

a dla gimby.. 0:27... 2

ps. proszę zamknąć...

RE: Toskan - złodziej cz. 2 i ostatnia axaxaxa - overlord25 - 16-06-2015 19:14

Nie wiem ile tam kleju się nawąchałeś ale radze ci jak najszybciej skontaktować się z psyhiatrą Idea

Toskan - złodziej cz. 2 i ostatnia axaxaxa - Coristo - 16-07-2015 17:16

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.