adiros - oszust na potęge - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: adiros - oszust na potęge (/Temat-adiros-oszust-na-potege-116046) |
RE: adiros - oszust na potęge - nicooo - 15-06-2015 21:42 Spinacie się tak , że zaraz któremuś żyłka pęknie i będzie Amen RE: adiros - oszust na potęge - adiros - 15-06-2015 21:44 (15-06-2015 21:42)nicooo napisał(a): Spinacie się tak , że zaraz któremuś żyłka pęknie i będzie Amen Ja się nie spinam. Śmieje się z idioty RE: adiros - oszust na potęge - piotrekprorok - 15-06-2015 21:46 Nie wiem jak tam sprawa, ale odzywki pokazane na screenach usera @[adiros] pokazują głównie, że autor tematu nie wyszedł jeszcze z gimnazjum @edit W tym temacie to tylko udowadnia Cytat: Taka sprzedasz jest nielegalna i nie da się z niej rozliczyć ryczałtem..poczytaj w necie neosie... albo Cytat: Tak się ckliwie składa że moja siostra robi w US... nawet jeśli się wymigasz od tego chociaż mega wątpie to na bank masz nierozliczone z podatku inne rzeczy i gwarantuje ci że cie upierdole w US że nie będziesz nawet wiedział jak się nazywasz.. Serio? a jego wujek jest prezydentem i posadzi całą Twoją rodzinę za kratki ^tak idąc tokiem rozumowania tego osobnika... RE: adiros - oszust na potęge - adiros - 15-06-2015 21:49 no i ostatnia wiadomość od tego typa, a szkoda, bo już było śmiesznie... http://screenshooter.net/102533358/jekyuvj RE: adiros - oszust na potęge - melkao - 15-06-2015 21:50 Zobaczymy czy się będziesz śmiał jak dostaniesz wezwanie do US RE: adiros - oszust na potęge - mamrocik - 15-06-2015 21:51 Przykro mi to czytać , ale fakt dałeś się nabić w butelkę . Podobne sprawy były na allegro np. ( SPRZEDAM zdjęcie POSTACI 150 lvl TANIO) . Po wygraniu aukcji , i dokonaniu zakupu , wielkie zdziwienie , LOL dlaczego nie otrzymałem konta do gry ... Trzeba czytać co się podpisuje oraz na co się zgadza, w tym wypadku kupiłeś kontakt do gościa . Edit: Do urzędu ma czas, cały okrągły rok , więc spokojnie zdąży zapłacić podatek RE: adiros - oszust na potęge - Szrejter - 15-06-2015 21:51 @melkao , ale kultura osobista to Cię obowiązuję również... @up, ale podczas zakupu nie było żadnej mowy o szczegółach - kupił kontakt to go dostał, proste... RE: adiros - oszust na potęge - nicooo - 15-06-2015 21:52 "Dzieciaku do 30 latka? nie wiesz z kim zadarles ale sie przekonasz" Wiosna lato jesień zima gimby na forum wciąż przybywa RE: adiros - oszust na potęge - dmm11 - 15-06-2015 21:52 Dziwna sprawa, ale ja kupiłem od adirosa aplikacje, płaciłem z góry i wszystko było okej. Szybko i bez problemu dał mi aplikacje, nawet pozwolił mi później dosłać kilka groszy, bo nie miałem na pp. Jeśli sprzedał ci kontakt, a ten pan nie chce ci sprzedać aplikacji to jest twój problem. Kontakt dostałeś więc adiros dał ci to co kupowałeś. RE: adiros - oszust na potęge - melkao - 15-06-2015 21:53 Ludzie... zastanówcie się.. po huja mi kontakt który kupiłem za 300zł do kolesia który sprzedaje apki a ja pisze do kolesia i on pisze ze apke nie sprzedaje bo nie ma? Jak ktoś chce ten zajebisty kontakt to piszcie na PW będziecie mieli kontakt który kupiłem za 300zł Śmiech na sali. |