Sprzedam poradnik Sub Sms ( możliwy automat ) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam poradnik Sub Sms ( możliwy automat ) (/Temat-Sprzedam-poradnik-Sub-Sms-mozliwy-automat-116006) |
RE: Sprzedam poradnik Sub Sms ( możliwy automat ) - Hybrid1990 - 15-06-2015 14:07 no proszę jak się ładnie wyrobiłeś, a jeszcze 6 dni temu pisałeś: (09-06-2015 16:47)DaMi0DoG napisał(a): Siemka jestem w tym nowy leadmore.pl polecił mi kolega. Niby powiedział mi jak zarobić . Ale teraz mówi ze jak chce żeby mi lepiej wytłumaczył to mam zapłacić. ciekawe już nie wspominam o : Dołączył: 09-06-2015 Spędzony czas online: 5 Godzin, 15 Minut RE: Sprzedam poradnik Sub Sms ( możliwy automat ) - Majka - 15-06-2015 14:08 Czy jesteś pewien sprzedaży? Czy wiedza z poradnika nie jest ogólnodostępna dla Wszystkich? Na czym zarabiamy; fb, czaty, fora...? @[DaMi0DoG] RE: Sprzedam poradnik Sub Sms ( możliwy automat ) - DaMi0DoG - 15-06-2015 14:08 (15-06-2015 14:07)Hybrid1990 napisał(a): no proszę jak się ładnie wyrobiłeś, a jeszcze 6 dni temu pisałeś:Jeśli chcesz mogę wysłać ci go żebyś go zrecenzował Wysłane z mojego SM-350 przy użyciu Tapatalka Nie za bardzo wiem co chcesz udowodnić tym postem Czy jesteś pewien sprzedaży? Czy wiedza z poradnika nie jest ogólnodostępna dla Wszystkich? Na czym zarabiamy; fb, czaty, fora...?<br /> <br /> <a href="User-DaMi0DoG-90582">DaMi0DoG</a> Poradnik nie skupia się na portalach społecznościowych . Głównie na aplikacjach dostępnych na androida oraz stronach internetowych . ( nie napisze jakich no będzie wszystko jasne . Możliwe ze bardziej zaawansowane osoby wpadły na ten pomysł i tak zarabiają nie sądzę żeby był on dostępny za darmo. RE: Sprzedam poradnik Sub Sms ( możliwy automat ) - Hybrid1990 - 15-06-2015 14:22 (15-06-2015 14:08)DaMi0DoG napisał(a): Jeśli chcesz mogę wysłać ci go żebyś go zrecenzował wyślij go upoważnionej do tego osobie czyli tutorowi, np. surferowi albo nitramowi, ale najpierw załóż temat w odpowiednim dziale. (15-06-2015 14:08)DaMi0DoG napisał(a): Nie za bardzo wiem co chcesz udowodnić tym postem nic nie udowadniam, przedstawiam tylko fakty, na podstawie których można przypuścić że twój poradnik nie ujrzy światła dziennego. @edit @down zrób co masz zrobić, a nie pytaj się głupio RE: Sprzedam poradnik Sub Sms ( możliwy automat ) - DaMi0DoG - 15-06-2015 14:25 (15-06-2015 14:22)Hybrid1990 napisał(a): nic nie udowadniam, przedstawiam tylko fakty, na podstawie których można przypuścić że twój poradnik nie ujrzy światła dziennego. W sensie że go nie sprzedam ?? Złożyłem temat w odpowiednim dziale ale czekam na akceptację. Wysłane z mojego SM-350 przy użyciu Tapatalka RE: Sprzedam poradnik Sub Sms ( możliwy automat ) - C4mp3R - 15-06-2015 15:36 Zejdźcie z chłopaka, założył temat, okej pomylił się, a już jest z góry skazywany na porażkę... Może akurat ma coś dobrego, co nie jest gotowcem dostępnym na forum. Data rejestracji nie zawsze świadczy o człowieku. RE: Sprzedam poradnik Sub Sms ( możliwy automat ) - selfie - 15-06-2015 15:39 Nie wcale data nic nie sugeruje. Hybrid podał przykład- niedawno założył konto, ostatnio prosił o pomoc w zarabianiu a teraz sprzedaje "poradnik"" dniowkami 120 zł za 30 zł i to jeszcze w złym dziale Błagam Cię a potem płacz i lament bo "złe forum oszukali mnie" RE: Sprzedam poradnik Sub Sms ( możliwy automat ) - DaMi0DoG - 15-06-2015 15:43 (15-06-2015 15:39)selfie napisał(a): Nie wcale data nic nie sugeruje. Hybrid podał przykład- niedawno założył konto, ostatnio prosił o pomoc w zarabianiu a teraz sprzedaje "poradnik"" dniowkami 120 zł za 30 zł i to jeszcze w złym dziale Błagam Cię a potem płacz i lament bo "złe forum oszukali mnie"Jak co tak bardzo przeszkadza ze ktoś potrafi zrobić to twój problem . A skoro Mi nie wierzysz to ci go wyślę jeśli okaże się pomocny to zapłacisz. Juz drogi raz próbowałem założyć tematy w odpowiednim dziale. Dziś chciałem jeszcze raz i się pomyliłem. Nie moja wina ze nie v akceptują ogłoszenia. Wysłane z mojego SM-350 przy użyciu Tapatalka RE: Sprzedam poradnik Sub Sms ( możliwy automat ) - Majka - 15-06-2015 15:51 Jak nie akceptują to znaczy, że poradnik nie jest dość dobry aby go sprzedawać. RE: Sprzedam poradnik Sub Sms ( możliwy automat ) - DaMi0DoG - 15-06-2015 15:59 Nie wysyłam poradnika tylko zakładam wątek Wysłane z mojego SM-350 przy użyciu Tapatalka |