Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Restock - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Restock (/Temat-Restock-1160)

Strony: 1 2 3

RE: Restock - Kiziordzn - 26-01-2010 21:27

To w sylwestra nie podali dokładnej godziny i daty tak ?
Kurde mogli by chociaż podać dzień dla USA już walić godzinę ale przynajmniej by się cały tydzień nocek nie zarywało.

RE: Restock - Kilol - 26-01-2010 21:30

Podczas Grudniowego (Sylwestrowego) Restocku nie podano nam daty restocku.

Niektórym to dobrze, bo mają ferie.Tongue Mnie w sumie Restock mało obchodzi. Oczywiście chce bardzo coś zgarnąć, ale
jeśli mi się nie uda, to na pewno nie będę tego żałować. Spróbuje śledzić Lockerz jeśli będzie na to czas.Wink

RE: Restock - Dario - 27-01-2010 19:08

Żeby nie zakładać nowego tematu napisze tutaj. Czy mógłby ktoś opisać jak wygląda restock? Jeżeli uda mi się wybrać jakiś przedmiot to po prostu coś tam zatwierdzam i przedmiot jest mój? xd

RE: Restock - Bolt - 27-01-2010 19:15

nie bardzo, klikasz jeśli pod nagrodą jest napisane REDEEM NOW w ten oto napis i zatwierdzasz a potem wpisujesz dane ale trzeba być szybkim wiadomo wpisujesz imie, nazwisko, ulice, miasto, dom, telefon praktycznie wszystko co potrzebne. Wszystko trwa ok 2 minut jeśli chcesz mieć jakieś szanse. Jeśli się wygrało to przyjdzie podtwierdzenie na maila

RE: Restock - Dario - 27-01-2010 19:17

Trochę bez sensu wpisywać dane, jeżeli w profilu jest wszystko. :/

RE: Restock - Przemcioslaw - 27-01-2010 20:01

2 minuty ? To jakiś hardkor. Przecież to się wypełnia max 20 sekund.

RE: Restock - Bolt - 27-01-2010 20:10

2 minuty całość logowanie, znalezienie nagrody zaakceptowanie i dane... No jeśli umiesz w 20 sekund to gratuluję...

RE: Restock - QoorChuck - 27-01-2010 20:36

Też macie tylko pół splasha na ptzplace?!

RE: Restock - Dario - 27-01-2010 20:39

Nie. U mnie jest cały obrazek (?).

RE: Restock - Bolt - 27-01-2010 20:54

w Operze wyświetla ok tylko w FireFoxie nawala coś podobno...