Zadanie - Teleinformatyk - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zadanie - Teleinformatyk (/Temat-Zadanie-Teleinformatyk-115979) Strony: 1 2 |
RE: Zadanie - Teleinformatyk - Ando - 14-06-2015 21:03 Tak z ciekawości, ile masz lat i gdzie dają takie zadania na egzaminie? RE: Zadanie - Teleinformatyk - shaGuar - 14-06-2015 21:10 @[Ando] Takie zadania mogą być na egzaminie zawodowym z teleinformatyki. 20 lat Nie jestem głupi, rozwiązałbym to zadanie, nie dawno przyjechałem z działki - grillowanie było, nie chciało mi się rozwiązywać tego (jestem strasznym leniem), wolałem żeby ktoś na forum rozwiązał i zarobił te złotówkę @[Ando] A dlaczego chciałeś wiedzieć ile mam lat i gdzie dają takie zadania na egzaminie ? RE: Zadanie - Teleinformatyk - Ando - 14-06-2015 21:20 Bo wydawało mi się że jakaś gimbaza czy coś RE: Zadanie - Teleinformatyk - shaGuar - 14-06-2015 21:28 @[Ando] Jeszcze raz dzięki za rozwiązanie tego zadania i sorki, że zabrałem Ci czas. Zadanie - Teleinformatyk - surfer0700 - 21-07-2015 21:52 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |