Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Tworzenie kont facebook - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Tworzenie kont facebook (/Temat-Tworzenie-kont-facebook-115785)

Strony: 1 2

RE: Tworzenie kont facebook - raul - 11-06-2015 16:47

na pewno nie tylko ja dorobiłem sie na Panu Zbyszku S. Big Grin

RE: Tworzenie kont facebook - Arko21 - 11-06-2015 16:49

Aaaa w ten sposób kombinowaleś, zobaczymy jak pójdzie jak to minie Tongue

RE: Tworzenie kont facebook - raul - 11-06-2015 17:24

teraz już słabo idzie dziś wpadło jakieś 30 zł tylko dzięki temu.

RE: Tworzenie kont facebook - radek0389 - 11-06-2015 17:50

Witam, podepnę się pod temat.
Kupiłem ostatnio wiele kont fb, jednak przy próbie logowania wyświetla się komunikat, że konto tymczasowo zablokowane, bo loguję się z tego urządzenia pierwszy raz, potem trzeba przeprowadzić weryfikację zdjęciową znajomych, z wiadomych przyczyn tej weryfikacji nie jestem w stanie przejść. Czy jest możliwość aby logować się na kupione konta i nie przechodzić żadnej weryfikacji? Zmienić ip (jakim programem?), wyczyścić pliki tymczasowe? Bo jeśli nic nie pomoże to oznacza, że kupowanie kont FB nie ma racji bytu.

RE: Tworzenie kont facebook - Kabant - 11-06-2015 19:24

google chrome tryb incognito

RE: Tworzenie kont facebook - srybus - 11-06-2015 19:32

(11-06-2015 17:50)radek0389 napisał(a):  Witam, podepnę się pod temat.
Kupiłem ostatnio wiele kont fb, jednak przy próbie logowania wyświetla się komunikat, że konto tymczasowo zablokowane, bo loguję się z tego urządzenia pierwszy raz, potem trzeba przeprowadzić weryfikację zdjęciową znajomych, z wiadomych przyczyn tej weryfikacji nie jestem w stanie przejść. Czy jest możliwość aby logować się na kupione konta i nie przechodzić żadnej weryfikacji? Zmienić ip (jakim programem?), wyczyścić pliki tymczasowe? Bo jeśli nic nie pomoże to oznacza, że kupowanie kont FB nie ma racji bytu.

Próbuj za każdym razem zmieniać ip i czyścić ciasteczka. Ja tak przynajmniej robię i dużo mniej kont jest weryfikowanych Smile Tryb incognito lub proxy też pomaga

RE: Tworzenie kont facebook - Akisz - 14-06-2015 10:13

Polecam ten sposób, sam korzystam i nie trzeba kupować żadnych starterów Smile http://zarabiam.com/Temat-Szybka-weryfikacja-FB-YT-bez-starterow-115781

RE: Tworzenie kont facebook - kiwi - 30-07-2015 22:02

polecacie ogólnie mylead i leadmoer?