Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Jak łatwo zarabiać dzięki agar.io - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Jak łatwo zarabiać dzięki agar.io (/Temat-Jak-latwo-zarabiac-dzieki-agar-io-115779)

Strony: 1 2

RE: Jak łatwo zarabiać dzięki agar.io - Pasza dla konia - 12-06-2015 08:30

Usuwaj http następnym razem. Będziesz mogli dużej spamic

RE: Jak łatwo zarabiać dzięki agar.io - Mortdecai - 12-06-2015 15:08

ja akurat promuje na koncie YT co ma 6 lat i 45 filmów, które wrzucane były średnio co 3 miesiące jeden. Więc mogłem sobie pozwolić na bezpośredni link z http, nie pomyślałem, ze nowe konta mogą mieć z tym problemy.

Co do zarobków. Dziś wróciłem z pracy - kilka leadów wpadło. Przestałem to reklamować 2 dni temu. Nie wiem jaka konwersja bo mam na raz kilka akcji odpalonych a nie ogarniam jak sprawdzić na HC poszczególny program. Wyświetleń pod filmem przybyło z jakieś 200 od wczoraj.

Dodam, że promuje na raz dwa filmy. Pierwszy ze słabo wykonaną wstawką, słabe zdjęcie, słaby opis, słaba muzyka ( ma ponad 5k wyświetleń ) ale dodałem do niego etykietę z linkiem do nowego wideo z niby nowszą wersją pluginu, z lepszą grafiką, opisem itp.

RE: Jak łatwo zarabiać dzięki agar.io - clarzte - 12-06-2015 16:48

Niewiem co się stało .. z filmiku znikły mi wszystkie komentarze i wyświetlenie ale lajki zostaly ..

RE: Jak łatwo zarabiać dzięki agar.io - Mortdecai - 12-06-2015 16:50

nie wiem od czego to zależne, ale mi też czasem znikają. po prostu dodaje nowe Wink

RE: Jak łatwo zarabiać dzięki agar.io - Parrax312 - 12-06-2015 16:54

Opis nie może zawierać nawiasów.
Co to ma byc Big Grin Tak mi na YT pokazuje >.<

RE: Jak łatwo zarabiać dzięki agar.io - clarzte - 13-06-2015 09:58

No niestety wczoraj mialem 60UU i 0 leadow. Spamowałem pod filmikami i na fejsie. Chyba nigdy nie dostane 1 leada Tongue

RE: Jak łatwo zarabiać dzięki agar.io - Mortdecai - 13-06-2015 11:26

(13-06-2015 09:58)clarzte napisał(a):  No niestety wczoraj mialem 60UU i 0 leadow. Spamowałem pod filmikami i na fejsie. Chyba nigdy nie dostane 1 leada Tongue

za słabo. więcej starań w to włóż. i może zmień stawkę. ja lecę na 5zł

RE: Jak łatwo zarabiać dzięki agar.io - clarzte - 13-06-2015 13:55

Mam 5,50zl

RE: Jak łatwo zarabiać dzięki agar.io - harley15 - 13-06-2015 20:14

(13-06-2015 09:58)clarzte napisał(a):  No niestety wczoraj mialem 60UU i 0 leadow. Spamowałem pod filmikami i na fejsie. Chyba nigdy nie dostane 1 leada Tongue
Nie wystarczy zwykły link ... musi być teks który zwróci uwagę. Zastanów się co musiało by być napisane, żebyś sam kliknął Lol