Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? (/Temat-Spotkanie-forum-gdzies-w-Warszawie-Wykonalne-115757) |
RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - LordBeaK - 12-06-2015 09:27 Hahahaha :"D @[MLN] dojebałeś :"D RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - PremAccHack - 12-06-2015 09:51 Ciekawe xd Juz widze Kiljana z jego Lexusem i kolejke bydla z pytaniami Melo ladne z tego mogloby być RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - Admin - 12-06-2015 12:25 Miesiąc temu rozmawiałem z Karczem licząc że zająłby się organizacyjną kwestią bo sam taki zlot planowałem - ale niedawno poinformował że czasowo nie da rady. Sam nie mam doświadczenia w organizacji tego rodzaju zjazdów, bo sporadycznie z nich korzystam, może ktoś z Was ma w tym jakieś większe doświadczenie lub obycie Na pewno jakieś specjalne benefity dla takiej osoby by przypadły RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - rayden - 12-06-2015 12:30 Idzie czas Wakacji, a w związku z tym ludzie mają "więcej" wolnego czasu. Gdyby ktoś ogarnięty podjął się i zorganizował taki zlot to byłoby naprawdę fajnie. Sam miałbym ochotę wybrać się na taki zlot RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - kuba48 - 12-06-2015 13:18 W Siedlcach coś takiego mogę zorganizować RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - Admin - 12-06-2015 14:13 (12-06-2015 13:18)kuba48 napisał(a): W Siedlcach coś takiego mogę zorganizować Taa siedlce i będziemy siedzieć i z DDKiem w kupie patykiem grzebać.. dobrze by było znaleźć jakąś miejscówkę nad jeziorem, tak żeby nocleg dało radę ogarnąć żeby na chociaż na 2 dni posiedzieć pogrilować, pogadać RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - LordBeaK - 12-06-2015 14:17 Dobry pomysl. Albo w góry RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - nicooo - 12-06-2015 14:31 Ja bardzo chętnie mogę z organizować takie coś w dużym ośrodku wypoczynkowym , Skorzęcin województwo wielkopolskie. Na innym forum o innej tematyce , kiedyś uczestniczyłem w takim zlocie więc plan organizacyjny miałbym już gotowy. RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - MaLiN - 12-06-2015 15:48 (12-06-2015 13:18)kuba48 napisał(a): W Siedlcach coś takiego mogę zorganizować @[kuba48] No tak, jeszcze nam bardziej Siedlce zakorkują Zresztą DDK nie lubi piwa pić RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - nitram - 12-06-2015 16:02 Jestem za tylko jak zawsze pytania gdzie i kiedy ? Jak dla mnie zwykle spotkanie w jakims hotelu odpada, lepiej w dziczy na łonie natury, zeby były dostępne jakies rozrywki woda, moze jakis paintball quaday czy cos ciekawego innego. |