Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bukmacher wybór - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284)
+--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204)
+--- Wątek: Bukmacher wybór (/Temat-Bukmacher-wybor-115690)

Strony: 1 2

RE: Bukmacher wybór - misiek666 - 10-06-2015 09:54

beathome .tam wogole nie wysylalem zadnych dokumentow tylko wplacilem przez skrila 10zl i teraz wyplacam na skrila bez zadnych dokumentow

RE: Bukmacher wybór - yolo89 - 10-06-2015 12:29

Wiem że bet365 to najprawdopodobniej najlepszy bukmacher ale chca weryfikacji listowej co obecnie jest nie możliwe, chyba wybiore bah'a ale zastanawiam się jeszcze nad betclic ale nie wiem jak tam z weryfikacją.

RE: Bukmacher wybór - SKYller - 16-06-2015 22:10

Na betclick tylko dowód, gram tam od 2lat Smile

RE: Bukmacher wybór - mamrocik - 16-06-2015 22:21

@[yolo89] jaka weryfikacja listowna ? Wyciag z konta i dowod , tylko tyle. Chyba że o czymś nie wiem ...

RE: Bukmacher wybór - smoku1996 - 16-06-2015 22:34

On ma racje przychodzą listy do domu mi w sumie dwa przyszły jak na razie. Jeden to weryfikacja drugi to jakieś informacje o bonusach i promocjach.

RE: Bukmacher wybór - MoveR28 - 16-06-2015 22:35

@[mamrocik] Zakładałem tam konto po 18-tce, po jakimś czasie przyszedł list z kodem Big Grin
Chyba z Anglii.

RE: Bukmacher wybór - MilanFan - 17-06-2015 04:18

Tak, do mnie też ma przyjść, ale konto wystarczy zweryfikować dowodem by było wszystko elegancko. Wink

RE: Bukmacher wybór - mucios - 17-06-2015 10:15

Ja mam konto w b365 od 5-6 lat i gram tam często i nigdy mi nie przyszedł list od nich. Wiadomo weryfikacja była, ale list nigdy. Jeżeli chodzi o wybór bukmachera to polecam od siebie właśnie B365. W życiu nie wpłaciłbym kasy na BAH po tym co zrobili (podanie danych graczy do UC).
Jeżeli chodzi o weryfikacje to każdy bukmacher w dowolnym momencie może poprosić o weryfikację dowodem osobistym + dodatkowe dokumenty (faktura za prąd, wyciąg z banku) jako 2 dokument Smile

RE: Bukmacher wybór - rupertos - 18-06-2015 15:35

dla mnie tez bet365 najlepszym bukmacherem... szybki support dobre kursy duzo live takze mi pasuje...

yolo mowisz weryfikacja listownie? to wez zaloz skrytke pocztowa.. kosztuje z 40zl i jest az placowki poczty nie rozwala Wink