Pomysł zrzutki na typy bukmacherskie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Pomysł zrzutki na typy bukmacherskie (/Temat-Pomysl-zrzutki-na-typy-bukmacherskie-115664) Strony: 1 2 |
RE: Pomysł zrzutki na typy bukmacherskie - Critical - 10-06-2015 18:16 Swego czasu grałem u bukmachera i korzystałem z zaufanego typera, więc mógłbym coś wspomóc. RE: Pomysł zrzutki na typy bukmacherskie - Admin - 22-06-2015 14:35 (10-06-2015 17:15)PremAccHack napisał(a): Tez moze byc. Szkoda ze temat ucichl bo to jest naprawde fajny pomysł. Ale trudno sa zrzutki na innych stronach (10-06-2015 17:24)Toskan napisał(a): No wlasnie mialem pisac...sa inne strony ktore sie tym zajmuja z dokladnymi statystykami i forum...gdzie na dloni masz wszystko, lacznie z odpowiedzia kto i na ile % falszuje swoje statystyki... Dokładnie, są inne serwisy, które się tym zajmują i z takowych proszę korzystać, jak znajdziecie chętnego tutora/moderatora do takich praktyk to proszę bardzo, ja jako administrator palca nie przyłożę aby kogokolwiek na takie stanowisko powoływać. Tam gdzie zbiórki pieniędzy zawsze są problemy, nie jest to forum strickte bukmacherskie, regulamin forum jasno takowych zbiórek zabrania i nie dzieje się tak bez przyczyny. Tyle z mojej strony, myślę że większość doskonale to rozumie. |