fastlike.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: fastlike.pl (/Temat-fastlike-pl-115629) |
RE: fastlike.pl - Make it - 26-07-2015 18:49 Ewcia , teraz to nie ma sensu Admin jest tak łasy na kase że nagrody są niewyobrażalnie drogie RE: fastlike.pl - Zordi - 30-07-2015 22:09 "Wykonujesz tą czynność zbyt często" Chodzi o Lajki ile czasu musi minąć by to przeszło ? \\\ RE: fastlike.pl - maroking - 04-08-2015 15:57 Tylko na lajkuj.pl się opłaca klikasz wypłacasz klikasz i wypłacasz A ten fast to nic innego jak kopia lajkplusa który już stał się scamem RE: fastlike.pl - Zordi - 05-08-2015 20:58 Czyżby zwykły scam? http://zarabiam.com/galeria/displayimage.php?pos=-8230 Zamówiłem ostatnio u nich nagrodę, poczekam. Póki co nie ma co się bawić - EDIT. Widać, że zdjęcie skopiowane z neta zostało skasowane haha RE: fastlike.pl - Sorejka - 16-08-2015 13:13 Przeciez to jest likeplus ze zmienioną szatą graficzną ^^ nawet admin ten sam bo da się go poznać po tych samych kłamiących tekstach na czacie tak jak na likeplus bylo/jest A jaka sytuacja była na likeplus? wystarczyło że nawet 1 like z xxxx lików wyklikanych znikł z konta to zostawały ci zerowane a nawet na minusie punkty/kliknięcia oraz usuwane wszystkie nagrody jakie sobie zamówiłeś za te wyklikane lajki Napisałeś prawdę na ich forum? temat delete bez powodu. Napisałeś go ponownie? temat delete + perm ban na konto. I to tylko mała część wyczynów jakie admin tam wywijał. RE: fastlike.pl - toomysai - 16-08-2015 16:10 Jedynym serwisem, który za lajkowanie FanPagów wypłaca pieniądze jest Lajkuj.pl 5000 zebranych żetonów = 5 PLN Ale powiem wam szczerze, że bardzo szybko zdobywa się żetony Ja za sobą mam już jedną wypłatę i właśnie czekam już na drugą Od razu mówię, że trzeba też mieć umiar aby nie zostało nam zablokowane konto za szybkie lajkowanie stron RE: fastlike.pl - NoNameGuy - 16-08-2015 16:13 Tak potwierdzam lajkuj.pl wypłaca pieniążki. RE: fastlike.pl - Sorejka - 17-08-2015 02:28 toomysai [Wczoraj 17:10] NoNameGuy [Wczoraj 17:13] wcale nie podbijanie lajkujpl ^_^ RE: fastlike.pl - PashaBajceps - 17-08-2015 12:09 Znacie inna strone tego typu tyle zeby dawalo wiecej pkt? RE: fastlike.pl - eroks - 10-10-2015 02:12 niee admin nie jest z likeplus całkiem inny gościu pisałem z nim i gadałem przez tel wydaje się ok ponadto nagrody dostaję regularnie , nie dziwię się osobą ktore narzekają bo klikają minimalny zakres polubień ja zainwestowałem i kasa się zwróciła już po 2 tygodniach Moje nagrody które wygrałem: 3x pendrive 2x tablet lenco 2x słuchawki douszne 1 x gra żulobiznes 2 x doładowanie tel Osobiście polecam!!! |