Dziennik motywacyjny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik motywacyjny (/Temat-Dziennik-motywacyjny-115511) |
RE: Dziennik motywacyjny - amb - 13-06-2015 15:27 Kolejny dzień i kolejne kliki. Ale żeby nie było nudno, zacząłem pracę nad stroną pod Trafficmonsoon. Stan konta: Jeszcze z 6 dni i dojdzie kolejna paczka. :-) Jeżeli chodzi o wspomniane prace nad stroną, to na razie opłaciłem domenę, postawiłem prostą stronę, wybrałem szablon i napisałem pierwszy tekst. Najbliższe plany związane ze stroną: dorobić z 3-4 podstrony (opis programu, kontakt, porady), dopracować szczegóły motywu, dorzucić jakieś zdjęcia, podpiąć blog, założyć fanpage i wystartować z kampanią w Google AdWords. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. :-) RE: Dziennik motywacyjny - amb - 14-06-2015 15:26 Jeżeli chodzi o stronę o tematyce TM, dodałem podstronę z opisem programu i podpiąłem blog + zamieściłem pierwszy wpis. Aktualny stan konta prezentuje się następująco: A jeżeli ktoś chciałby zarejestrować się z mojego linku i otrzymać atrakcyjny bonus, to zapraszam. :-) https://trafficmonsoon.com/?ref=amb8 RE: Dziennik motywacyjny - skocznowaty - 15-06-2015 15:06 super obseruję POWODZENIA RE: Dziennik motywacyjny - amb - 16-06-2015 17:45 Dzięki :-) Wczoraj nie dałem rady już wrzucić nic do dziennika, to dzisiaj taki podwójny. ;-) Od ostatniego wpisu uzbierało się trochę na koncie + polecony zakupił AdPacka, dlatego dopłaciłem 10 dolarów i kupiłem piątą paczkę. Co do strony, to ogarniałem wczoraj drobne poprawki w layoucie. ___ Rejestracja z mojego linku + bonus. Zapraszam. :-) https://trafficmonsoon.com/?ref=amb8 RE: Dziennik motywacyjny - amb - 17-06-2015 18:27 Skończyłem pierwszy etap prac nad stronką. Jak tak teraz patrzę, to mogłem ogarnąć całość w godzinę, ale w sumie nie mogłem się zebrać. ;-) Jeszcze tylko drobne szlify i wrzucę ją na dniach na forum. Aktualny stan konta wygląda następująco: Ustaliłem sobie wstępnie, że pierwszej wypłaty dokonam przy dziesięciu paczkach, czyli gdzieś pod koniec przyszłego miesiąca. :-) RE: Dziennik motywacyjny - full2000 - 19-06-2015 17:03 Widzę coraz więcej ludzi interesuje się TM. Powodzenia! RE: Dziennik motywacyjny - amb - 19-06-2015 23:58 Dzięki! :-) Ja w sumie dołączyłem niedawno, bo szukałem czegoś nowego. Były chwilowe problemy z naliczaniem, dlatego serwis doliczył użytkownikom bonusowe $. Do tego przybyło trochę linków do wyklikania, a reszta to standardowe naliczanie. Najbliższy cel: kupić szóstą paczkę we wtorek lub środę. RE: Dziennik motywacyjny - amb - 20-07-2015 17:00 Witam ponownie :-) Chwilowo nie udzielałem się w temacie, bo nie chciałem ciągle wklejać screenów, na których niewiele się dzieje. W międzyczasie dołączyłem do mypayingads.com. Dokonałem pierwszych wypłat w obu systemach, ale na razie jest to tylko niewielka część wkładu. Ważne jednak, że obie doszły, z TrafficMonsoon mega szybko, a z MPA tylko trochę dłużej. TrafficMonsoon Aktywne paczki: 10 MyPayingads Aktywne paczki: 100 + 14 Postanowiłem też na nowo spróbować swoich sił w skracaniu, tym razem w oparciu o własną stronę. Przerobiłem nieużywaną stronkę na serwis ze zdjęciami kobiet. Na dodawanie nowych treści chcę poświęcać tylko kilka minut dziennie. Pierwsze efekty już są, chociaż bardzo skromne. ;-) Shorte.st $0.00635 RE: Dziennik motywacyjny - amb - 25-07-2015 21:54 TrafficMonsoon Aktywne paczki: 10 Tutaj niewiele się zmieniło, dokupiłem co prawda jedną paczkę, ale jedna z wcześniejszych dobiegła końca. MyPayingads Aktywne paczki: 100 + 28 Czternaście paczek drugiego poziomu do przodu. :-) Shorte.st $0.03329 Sporo do przodu. ;-) W dodatku bez promowania stronki i dodawania nowych treści. Plany na najbliższe dni: do końca miesiąca reinwestycje, co przełoży się na jakieś 11-12 paczek w TM i 18 w MPA. Jeżeli chodzi o Shorte.st, chcę każdego dnia dodawać dwa nowe wpisy do stronki połączonej z programem. RE: Dziennik motywacyjny - amb - 27-07-2015 22:08 TrafficMonsoon Aktywne paczki: 10 Ale z samego rana dojdzie 11. MyPayingads Aktywne paczki: 100 + 35 Kilka paczek do przodu, do tego jeden z poleconych zainwestował kilkadziesiąt dolarów. :-) Shorte.st $0.03784 |