Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SPRZEDAM]Konta FB 2011, grupy PL +1,5k, viral skrypty i inne - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [SPRZEDAM]Konta FB 2011, grupy PL +1,5k, viral skrypty i inne (/Temat-SPRZEDAM-Konta-FB-2011-grupy-PL-1-5k-viral-skrypty-i-inne-115355)

Strony: 1 2

RE: [SPRZEDAM]Konta FB 2011, grupy PL +1,5k, viral skrypty i inne - selfie - 07-06-2015 17:02

Mam nadzieję że nie znajdziesz tutaj żadnych chętnych. Jest mnóstwo bardziej zaufanych osób oferujących podobne a nawet lepsze ceny Big Grin

RE: [SPRZEDAM]Konta FB 2011, grupy PL +1,5k, viral skrypty i inne - adiros - 07-06-2015 17:09

(07-06-2015 17:02)selfie napisał(a):  Mam nadzieję że nie znajdziesz tutaj żadnych chętnych. Jest mnóstwo bardziej zaufanych osób oferujących podobne a nawet lepsze ceny Big Grin

spokojnie ich znajduje, jestem otwrty na propozycje i negocjacje Wink

RE: [SPRZEDAM]Konta FB 2011, grupy PL +1,5k, viral skrypty i inne - selfie - 07-06-2015 17:13

Gdybyś spokojnie ich znajdował to nie musiałbyś nabijać postów byle tylko dobić do 30 i móc wystawić od razu coś w dziale sprzedam Wink

RE: [SPRZEDAM]Konta FB 2011, grupy PL +1,5k, viral skrypty i inne - tidid - 07-06-2015 21:23

Nie masz o co mi pretensji robić, to Twoje konto padło, ja tylko grupy dawałem, a to Ty wpisałeś fałszywe dane Smile

A się doczepilem o to że nie szanujesz czyjejś pracy. Ktoś zbiera grupy parę tygodni /miesięcy, sortuje JE, a Ty za 2-3 dni sprzedajesz jego prace 2x taniej

RE: [SPRZEDAM]Konta FB 2011, grupy PL +1,5k, viral skrypty i inne - denio - 07-06-2015 22:03

Grupy zostały dodane, kontakt dobry. Ogólnie wszystko na plus Smile

RE: [SPRZEDAM]Konta FB 2011, grupy PL +1,5k, viral skrypty i inne - chomik3 - 07-06-2015 22:04

Kupione, szybko i sprawnie poszło.

RE: [SPRZEDAM]Konta FB 2011, grupy PL +1,5k, viral skrypty i inne - adiros - 07-06-2015 22:04

(07-06-2015 21:23)tidid napisał(a):  Nie masz o co mi pretensji robić, to Twoje konto padło, ja tylko grupy dawałem, a to Ty wpisałeś fałszywe dane Smile

A się doczepilem o to że nie szanujesz czyjejś pracy. Ktoś zbiera grupy parę tygodni /miesięcy, sortuje JE, a Ty za 2-3 dni sprzedajesz jego prace 2x taniej

nie nie, padlo konto ktore ty mi sprzedales Wink ja sie nei czepiam, padlo to trudno.
jeszcze raz powtarzam tu akurat Twoich grup nie ma. po 2 grupy nie sa Twoje tylko publiczne, a po 3 to nadal nei sa grupy od Ciebie kupione, a osoba od ktorej to kupilem nie sklada zadnych zazalen...

RE: [SPRZEDAM]Konta FB 2011, grupy PL +1,5k, viral skrypty i inne - tidid - 07-06-2015 22:07

(07-06-2015 22:04)adiros napisał(a):  
(07-06-2015 21:23)tidid napisał(a):  Nie masz o co mi pretensji robić, to Twoje konto padło, ja tylko grupy dawałem, a to Ty wpisałeś fałszywe dane Smile

nie nie, padlo konto ktore ty mi sprzedales Wink ja sie nei czepiam, padlo to trudno.
jeszcze raz powtarzam tu akurat Twoich grup nie ma. po 2 grupy nie sa Twoje tylko publiczne, a po 3 to nadal nei sa grupy od Ciebie kupione, a osoba od ktorej to kupilem nie sklada zadnych zazalen...
Nie nie, ja Ci sprzedawalem grupy, mam wrzucić screeny? Smile
Nie pisze tutaj tylko w swoim imieniu, ale wielu osób które same zbierały grupy. Już nie raz były takie problemy walkowane Smile

RE: [SPRZEDAM]Konta FB 2011, grupy PL +1,5k, viral skrypty i inne - adiros - 07-06-2015 22:11

(07-06-2015 22:07)tidid napisał(a):  
(07-06-2015 22:04)adiros napisał(a):  

Nie nie, ja Ci sprzedawalem grupy, mam wrzucić screeny? Smile
Nie pisze tutaj tylko w swoim imieniu, ale wielu osób które same zbierały grupy. Już nie raz były takie problemy walkowane Smile
dobrze kolego cieszy mnie to, masz swoje racje i zachowaj je dla siebie. Nie oszukalem Cie? nie. tyle w temacie. jaksi problem to pw

[SPRZEDAM]Konta FB 2011, grupy PL +1,5k, viral skrypty i inne - Klin - 27-06-2015 18:33

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.