Leadmore – Rekrutacja ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Leadmore – Rekrutacja ! (/Temat-Leadmore-%E2%80%93-Rekrutacja-115135) |
RE: Leadmore – Rekrutacja ! - FreeZzz - 02-06-2015 14:19 Szczerze to współczuję już tym osobom które zostaną wybrane Sprzedawałem skrypt i już niektóre osoby z instrukcją nie mogły sobie poradzic a co dopiero takie osoby które nie mają pojęcia co z czym chcą zarobić tysiące a nie wiedzą np. jak sprawdzić id posta na FB bo google gryzie Pomysł może dobry ale ta rekrutacja będzie cały czas otwarta bo ludzię nie wyrobią z nerwami RE: Leadmore – Rekrutacja ! - Majka - 02-06-2015 14:44 @[szykiryki] do Ciebie Jestem pierwsza, która się pod Ciebie podepnie RE: Leadmore – Rekrutacja ! - aero2 - 02-06-2015 14:58 @[szykiryki] Ja też bym chciał się pod ciebie podpiąć. RE: Leadmore – Rekrutacja ! - adios123 - 02-06-2015 15:02 Szykiryki jest dobra/dobry w te klocki? Bo jesli tak, masz druga osobe . RE: Leadmore – Rekrutacja ! - Dan!el - 02-06-2015 15:08 Bardzo dobra sprawa z tym mentorowaniem. Na pewno pomoże to co niektórym w powiększeniu swoich zysków i także budżet LeadMore zostanie powiększony dzięki większej liczby osób zarabiającej większe sumy niż dotychczas. RE: Leadmore – Rekrutacja ! - aero2 - 02-06-2015 15:10 @[adios123] Dobra, skuteczność u niej powala na kolana. PS: Jesteś trzeci na liście chętnych. RE: Leadmore – Rekrutacja ! - daniel42na - 02-06-2015 15:10 Tylko nie dajcie się przyszli mentorzy wciągnąć w jakieś pomaganie przez GG bo to najgorsza upierdliwość, odbieranie milionów wiadomości o tresci "jesteś? :3" lub "no ok zrobiłę to i tamto, co teras?" RE: Leadmore – Rekrutacja ! - szykiryki - 02-06-2015 15:36 @[Majka], @[aero2], dzieki za takie zaufanie awansem nieco Niestety, byłabym raczej słabym "oficjalnym mentorem LM", bo już od dłuższego czasu, ze wstydem przyznam, bijąc się w rachityczną pierś, większość linków mam przeniesione na inne serwisy, przede wszystkim te premium . Na LM jakieś pojedyczne sprawy, choć dla mnie to wciąż najlepszy serwisy subsms. Poza tym, pod koniec czerwca szykuje mi się ważna impreza, potem prawie miesięczny 'miesiąc miodowy' , więc trudno byłoby mi zagwarantować dyspozycyjność 10 h/tyg, a najgorszym grzechem w mojej ocenie jest grzech zaniechania i zaniedbania... RE: Leadmore – Rekrutacja ! - Majka - 02-06-2015 15:42 (02-06-2015 15:36)szykiryki napisał(a): @[Majka], @[aero2], dzieki za takie zaufanie awansem nieco OOO oo o Gratuluję No szkoda, że nie podejmiesz się wezwania ale w pełni rozumiemy RE: Leadmore – Rekrutacja ! - nicooo - 02-06-2015 16:08 Może spróbuję , zarobiłem prawie 10 tyś z samego leadmore w 4 miesiące nie męcząc się zbytnio , problem będzie z czasem bo jednak 10 h tygodniowo to nie mało. |