Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mały cel, totalny żółtodziób ;) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Mały cel, totalny żółtodziób ;) (/Temat-Maly-cel-totalny-zoltodziob-115122)

Strony: 1 2

RE: Mały cel, totalny żółtodziób ;) - selfie - 03-06-2015 00:46

206 UU to nie tak dużo, czasami na 500 może być brak- grunt to się nie poddawać Big Grin

RE: Mały cel, totalny żółtodziób ;) - KXT - 04-06-2015 11:13

#03.06.2015
-nie miałem czasu na cokolwiek, szkoła, kurs na prawko ale... wchodzę dziś i pierwszy lead za 4zł!!! Sukces, cel osiągnięty, a miałem tylko 19wizyt hahaha....

-dziś praca, praca, praca... Stawianie bloga i dodanie postów Smile

Super uczucie, wiem, że te 4zł to nic, ale motywuje!

RE: Mały cel, totalny żółtodziób ;) - zjadamkredki - 04-06-2015 11:19

Tak Big Grin To zaje***te uczucie jak widzisz swojego pierwszego leada, teraz będzie z górki, powodzenia Wink

RE: Mały cel, totalny żółtodziób ;) - .::Nicko::. - 04-06-2015 11:22

Powodzenia! I dążenia do celu Huh

RE: Mały cel, totalny żółtodziób ;) - adiros - 05-06-2015 20:08

dokladnie, 1 lead nawet za 1zl by motywowal haha jak potem przez 600uu nic nie ma ;x

RE: Mały cel, totalny żółtodziób ;) - KXT - 05-06-2015 20:21

haha, szczerze to teraz mam duzo roboty i jestem troche zmeczony, ogarne to wszystko i jak zaczne działać dam znać co i jak, ale w skrócie skupiam sie na zapleczu aktualnie Big Grin (pasywne $$$ cos pieknego, nawet jakby za 2-3 lata zaczelo dzialac).

Wierzę mocno, że spełnie cel Wink

RE: Mały cel, totalny żółtodziób ;) - sudi - 05-06-2015 20:24

Trzymam kciuki żeby się cel spełnił Big Grin

Powodzenia!

RE: Mały cel, totalny żółtodziób ;) - KXT - 12-06-2015 14:54

Ogarniałem szkoły i odpuściłem zarabianie, dziś mam trochę wolnego czasu, jednak nie mogę załozyć konta na fb, a wszystkie mam poblokowane... Jak obejść rejestracje nowego konta, żebym mógł zakładac? Bo bez tego, w sumie ani rusz...