Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik młodocianego kombinatora ;) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik młodocianego kombinatora ;) (/Temat-Dziennik-mlodocianego-kombinatora-115098)

Strony: 1 2

RE: Dziennik młodocianego kombinatora ;) - xRevolution - 01-06-2015 17:41

Ciekawy cel. Ja sobie postawiłem cel 5000 na jakiegoś full crossa lub Enduro Smile

RE: Dziennik młodocianego kombinatora ;) - KUBA555 - 01-06-2015 23:18

Dzień 1
110zł/30zł
Cel dzienny osiągnięty z dość dużą nadwyżką Smile Czuje że był to najlepszy dzień w tym miesiącu :)Jest późno i jestem śpiący więc rozpisywać się nie będę Wink Dzien uznaje za udany.
P.S:Tak wiem zle dobralem kolory poprawie jutro Wink

ROLEX-110/2000ZŁ

Dziękuję wszystkim za dobre słowa. Postaram się prowadzić dziennik w miarę regularnie tym czasem idę już spać bo jutro trzeba wstać i pracować Smileimpreza

RE: Dziennik młodocianego kombinatora ;) - Anonimm - 02-06-2015 23:17

Powodzenia! Smile

RE: Dziennik młodocianego kombinatora ;) - KUBA555 - 04-06-2015 21:55

Dziękuję! Posty o wczorajszych i dzisiejszych zarobkach zamieszczę już jutro bo jestem zmęczony Wink

RE: Dziennik młodocianego kombinatora ;) - adiros - 05-06-2015 19:54

mi sie podoba, ze tak mlodzi ludzie chca byc juz przedsiebiorczy i zarabiac pienaidze, tak trzymac

RE: Dziennik młodocianego kombinatora ;) - Kubolek - 23-06-2015 12:35

powodzonka Big Grin