Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) (/Temat-Mila-o-zarabianiu-o-ktorym-nic-nie-wie-114818)

Strony: 1 2 3

RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - Milaa - 29-05-2015 19:25

Meh dzisiejszy dzień jest tragiczny Angry

Zacznijmy od tego, że próbowałem postawić na nogi skrypt z filmami online, niestety nie udało mi się, lecz będę jeszcze próbował. Następnie chciałem ulepszyć trochę konto "matkę" na FB, skończyło się to weryfikacją 4 W sumie to nie przejmowałbym się tym kontem, ponieważ miało ono tylko 3 dni, paru znajomych i kilka konkretnych grup, tylko że przez tą weryfikacje nie mogę na żadnej przeglądarce w kompie założyć nowego konta -.- Wszędzie gdy już się zarejestruje to wyskakuje mi ponownie weryfikacja...

Cóż człowiek uczy się na własnych błędach... Teraz może być tylko lepiej Wink

Chyba, że jest ktoś chętny by pomóc świeżakowi w ramach ref'a oraz czystej empatii? ;P

Plany na dziś to:

- wystawić aukcje na allegro,
- spróbować znów zdziałać coś z tym skryptem,
- pouczyć się Javy,
- naprawić FB ;P

To chyba na tyle, napiszę dokładniejszą relacje ok. 24 Big Grin

Pozdrawiam, Mila...

RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - Pitek236 - 29-05-2015 19:28

Powodzenia Smile

RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - shaGuar - 29-05-2015 19:35

Powodzenia życzę ! Tongue
Z miłą chęcią będę zaglądać na Twój dziennik Smile

RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - piciaszek - 29-05-2015 22:05

No to czekam na relację. Powodzenia. Wink

RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - dobrydiler - 29-05-2015 23:20

Jeżeli masz weryfikacje telefoniczną to zamów startery http://zarabiam.com/Temat-DARMOWE-STARTERY-jeden-temat-95688

RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - zjadamkredki - 29-05-2015 23:22

Albo skupuj konta zweryfikowane tel - taniej może wyjść niż startery.

RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - Milaa - 31-05-2015 00:04

Dzisiejszy dzień również nie należał do najlepszych...

Najpierw musiałem wstać o 7 i iść na mecz, wstałem łatwo wiec zapowiadał się fajny dzień, lecz później gdy przegrałem mecz, to wróciłem wkurzony do domu o godzinie 12:30 i poszedłem spać... Obudziłem się o 17 Angry

Ale to nic, postanowiłem coś porobić tak koło 20/21, wystawiłem aukcje na allegro, ale niestety nie widzę zbytniego zainteresowania, więc sądzę, że ślepy strzał z moim produktem na sprzedaż... O godzinie 22 przypomniałem sobie, że miałem kupić starter, którym oczywiście zapomniałem, stwierdziłem więc, że pobawię się z zarabianiem na YouTube, skończyło się to tym, że moje filmy zostały zablokowane w różnych krajach, a ja próbując założyć 2 konto o innej tematyce dostałem weryfikacje telefoniczną, także jestem w d.... facepalm

Plany na resztę nocy:

- pouczyć się Javy,
- poczytać forum,

Nic bardziej konstruktywnego dziś chyba nie dam rady zrobić, jutro ruszam z kopyta gdy tylko kupie starter. Jak na razie bardzo nie umiejętnie mi idzie to "zarabianie"... facepalm

Pozdrawiam, Mila...

RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - MoneyMachine - 31-05-2015 12:23

Mmm.. spróbuj z dodatkiem do przeglądarki o nazwie "Hola Unblocker", wybierasz kraj i zmieniasz IP, mi pomógł ten dodatek + okno incognito przy tworzenia nowego konta na YT, też chcieli weryfikację przy tworzeniu kanału, ale poszło Smile

RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - seruk - 31-05-2015 15:07

Powodzenia, będę śledził Wink

biuro rachunkowe

RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - adiros - 05-06-2015 20:18

powodzonka, napewno zajrze tu nie raz