Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) (/Temat-Mila-o-zarabianiu-o-ktorym-nic-nie-wie-114818) |
RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - Milaa - 29-05-2015 19:25 Meh dzisiejszy dzień jest tragiczny Zacznijmy od tego, że próbowałem postawić na nogi skrypt z filmami online, niestety nie udało mi się, lecz będę jeszcze próbował. Następnie chciałem ulepszyć trochę konto "matkę" na FB, skończyło się to weryfikacją W sumie to nie przejmowałbym się tym kontem, ponieważ miało ono tylko 3 dni, paru znajomych i kilka konkretnych grup, tylko że przez tą weryfikacje nie mogę na żadnej przeglądarce w kompie założyć nowego konta -.- Wszędzie gdy już się zarejestruje to wyskakuje mi ponownie weryfikacja... Cóż człowiek uczy się na własnych błędach... Teraz może być tylko lepiej Chyba, że jest ktoś chętny by pomóc świeżakowi w ramach ref'a oraz czystej empatii? ;P Plany na dziś to: - wystawić aukcje na allegro, - spróbować znów zdziałać coś z tym skryptem, - pouczyć się Javy, - naprawić FB ;P To chyba na tyle, napiszę dokładniejszą relacje ok. 24 Pozdrawiam, Mila...
RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - Pitek236 - 29-05-2015 19:28 Powodzenia RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - shaGuar - 29-05-2015 19:35 Powodzenia życzę ! Z miłą chęcią będę zaglądać na Twój dziennik RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - piciaszek - 29-05-2015 22:05 No to czekam na relację. Powodzenia. RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - dobrydiler - 29-05-2015 23:20 Jeżeli masz weryfikacje telefoniczną to zamów startery http://zarabiam.com/Temat-DARMOWE-STARTERY-jeden-temat-95688 RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - zjadamkredki - 29-05-2015 23:22 Albo skupuj konta zweryfikowane tel - taniej może wyjść niż startery. RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - Milaa - 31-05-2015 00:04 Dzisiejszy dzień również nie należał do najlepszych... Najpierw musiałem wstać o 7 i iść na mecz, wstałem łatwo wiec zapowiadał się fajny dzień, lecz później gdy przegrałem mecz, to wróciłem wkurzony do domu o godzinie 12:30 i poszedłem spać... Obudziłem się o 17 Ale to nic, postanowiłem coś porobić tak koło 20/21, wystawiłem aukcje na allegro, ale niestety nie widzę zbytniego zainteresowania, więc sądzę, że ślepy strzał z moim produktem na sprzedaż... O godzinie 22 przypomniałem sobie, że miałem kupić starter, którym oczywiście zapomniałem, stwierdziłem więc, że pobawię się z zarabianiem na YouTube, skończyło się to tym, że moje filmy zostały zablokowane w różnych krajach, a ja próbując założyć 2 konto o innej tematyce dostałem weryfikacje telefoniczną, także jestem w d.... Plany na resztę nocy: - pouczyć się Javy, - poczytać forum, Nic bardziej konstruktywnego dziś chyba nie dam rady zrobić, jutro ruszam z kopyta gdy tylko kupie starter. Jak na razie bardzo nie umiejętnie mi idzie to "zarabianie"... Pozdrawiam, Mila...
RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - MoneyMachine - 31-05-2015 12:23 Mmm.. spróbuj z dodatkiem do przeglądarki o nazwie "Hola Unblocker", wybierasz kraj i zmieniasz IP, mi pomógł ten dodatek + okno incognito przy tworzenia nowego konta na YT, też chcieli weryfikację przy tworzeniu kanału, ale poszło RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - seruk - 31-05-2015 15:07 Powodzenia, będę śledził biuro rachunkowe RE: Mila o zarabianiu (o którym nic nie wie) - adiros - 05-06-2015 20:18 powodzonka, napewno zajrze tu nie raz |