Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Restock !! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Restock !! (/Temat-Restock-11480)

Strony: 1 2 3

RE: Restock !! - Szopen - 06-08-2010 21:37

Ja pieprze co to było w ogóle ??

Na początku pojawiło się na hallwayu ze restock to wbijam ale na ptz nie wyskakuje do logowania miejsce (sprawdzalem przez 3 przegladarki) potem odświżam hallway i wykasowana zostala wiadomosc o dodaniu restocku wiec sobie mysle pewnie mieli lagi. Potem mi buczy powiadamiacz to wbijam oo wkonczu sie da wbijam i nie ma już nic. Ale było zmulenie. Pieprze restocki czekam na shopa Smile

Pozdrawiam heh

RE: Restock !! - Skona27 - 06-08-2010 21:37

zrobcie katalog, dam reputki

RE: Restock !! - SoraS - 06-08-2010 21:37

Ja wbiłem od razu najpierw na PP 200 i wyskoczyło do głównej potem na 25 i tak samo wkopńcu zdążyłem wziąść jakieś Fandago 25$ Ktoś wie co to Big Grin ??

RE: Restock !! - Dox - 06-08-2010 21:37

Yeaa!! Mam 25 dolców Wink oto screen :
[Obrazek: dolar.th.png]

Uploaded with ImageShack.us

RE: Restock !! - Synkretysta - 06-08-2010 21:38

wszedłem sobie spokojnie pooglądać po 2 minutach, na drugim koncie- byly tylko kwity na 15$ na gift. I nie bylo lagów...bo nie bylo towaru

RE: Restock !! - nygus92 - 06-08-2010 21:38

ja wypelnilem formularz na 200$ i wywalilo do glownej, ptz nie zabralo wiec dupa.

RE: Restock !! - NaoS - 06-08-2010 21:38

[Obrazek: Hura.jpg]
:idea::idea::idea:
Huh Huh Huh

RE: Restock !! - Fisto - 06-08-2010 21:38

Kurde... wbiłem od razu. Na ślepo klikając electronics i rzecz którą chciałem wziąć, trwało to może z 10 sekund i wywaliło mnie do sklepu ----fresh out---- ... nie czaje tych frajerów, muszą rzucać chyba po jednej sztuce... Albo nie wiem... otwierają może szybciej dla amerykanów. Czy ktoś coś wyrwał?

RE: Restock !! - Boonys - 06-08-2010 21:39

Ten restock to jakaś porażka była.
Nie mogłem nawet wbić,wiele ludzi jak widzę też miało problemy.
Pewnie oddam konto na lockerz bo i tak nic nie wygram :\
Wpuściło mnie jak były same tapetki lol.
Określę to 2 słowami:Epic Fail

RE: Restock !! - MotorniczyTramwaju - 06-08-2010 21:39

Cipa z bułą.
Sorry, you're not in this redemption.
Pff, przynajmniej iPad