Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
do usunięcia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: do usunięcia (/Temat-do-usuniecia-114781)

Strony: 1 2 3

RE: Idealny pod suby gry i skracacze - Pasza dla konia - 27-05-2015 16:49

(27-05-2015 16:42)Kaemten napisał(a):  
(27-05-2015 16:01)broofie napisał(a):  Nikła aktywność w komentarzach i słaby stosunek laików pod postem do likeow strony. Kumaci będą wiedzieć jak wykorzystac każdy FP wiec argument nie trafiony.
Ma wielki potencjał na mspartnes zaliczyło mi 50$ post był 2tygodnie a cena w sam ras ja tu myślę żeby podwyższyć a nie zniżyć

Po Pierwsze ta strona wypłaca jak chce , a poza tym co pisałeś w postach? " Wygraj różaniec JP II na ruletce?" beka
Po drugie to nie ma żadnego potencjału... No chyba że jakaś sieć zrobi program " Wygraj pamiątki święte" Jerk2

RE: Idealny pod suby gry i skracacze - Lamojednorożec - 27-05-2015 16:50

Widzę, że średnio Ci wychodzi obliczanie ceny, ale nie martw się. Pomogę Ci!
Masz tutaj pierwszy przykład; http://zarabiam.com/Temat-Sprzedam-FP-Gimb-20k-112593 fanpage gimbusiarski, 20k lajków. Ile on chce za swój aktywny fp? Tak, dokładnie tyle co Ty za swój, 200zł.
Następny przykład to fanpage o nieznanej mi tematyce, ale 50k lajków. http://zarabiam.com/Temat-SPRZEDAM-Fanpage-49-250-fanow-114747 Ponad trzy razy więcej niż Ty na swoim fp, na którym większość osób klika raz i zapomina o stronce. Cena? 318,5zł

Nie dziękuj za lekcje, oddasz w naturze~

RE: Idealny pod suby gry i skracacze - Kaemten - 27-05-2015 16:52

Widać źe nie kumaci facepalm wystarczy prosty sposób że zbieramy na chorych na myledy jest taki program co by w tym był dobry

RE: Idealny pod suby gry i skracacze - selfie - 27-05-2015 16:56

(27-05-2015 16:52)Kaemten napisał(a):  Widać źe nie kumaci facepalm wystarczy prosty sposób że zbieramy na chorych na myledy jest taki program co by w tym był dobry

Szkoda tylko że to nielegalne Smile Btw. Kumaci nie muszą zniżać się do takich niskich praktyk.

RE: Idealny pod suby gry i skracacze - Lamojednorożec - 27-05-2015 16:58

Dokładnie. Już do znudzenia używasz tego "kumaci wiedzą", a sam się kreujesz na kogoś całkowicie innego. Poszperaj w temacie ze sprzedażą fp, przemyśl jak chcesz to ugrać i lepiej się dalej nie ośmieszaj~

RE: Idealny pod suby gry i skracacze - Pasza dla konia - 27-05-2015 17:00

(27-05-2015 16:52)Kaemten napisał(a):  Widać źe nie kumaci facepalm wystarczy prosty sposób że zbieramy na chorych na myledy jest taki program co by w tym był dobry

Sprawdziłem wszystkie programy i nie ma tam czegoś takiego jak " zbieranie na chorych" ...
Poza tym co za śmieć za przeproszeniem oszukiwałby ludzi na "niby akcje charytatywne " , pomyśl...

RE: Idealny pod suby gry i skracacze - Kaemten - 27-05-2015 17:03

(27-05-2015 17:00)Pasza dla konia napisał(a):  

Sprawdziłem wszystkie programy i nie ma tam czegoś takiego jak " zbieranie na chorych" ...
Poza tym co za śmieć za przeproszeniem oszukiwałby ludzi na "niby akcje charytatywne " , pomyśl...
Wystarczy przerobić zapisz się tego można wiele zrobić

RE: Idealny pod suby gry i skracacze - Pasza dla konia - 27-05-2015 17:06

(27-05-2015 17:03)Kaemten napisał(a):  Wystarczy przerobić zapisz się tego można wiele zrobić

Zostaje tylko moralność człowieka i oczekiwanie na zbanowanie konta . Jeżeli masz czelność robić tego typu akcje, to życzę Tobie najgorszego SmileSmile
Bez pozdrowień .

RE: Idealny pod suby gry i skracacze - Kaemten - 27-05-2015 17:17

Większość ludzi to robi i często to widuję ale tego nie robię

RE: Idealny pod suby gry i skracacze - Kaemten - 29-05-2015 18:18

Sprzedane do zamknięcia