[Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat (/Temat-Poradnik-Dobre-zarobki-dlugotrwaly-automat-114690) |
RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - szeldo123 - 28-05-2015 10:35 "warto zaznaczyć że sposób działania tą metodą jest również opisany w strefie wtajemniczonych tutaj na forum." czemu takie poradniki sa dopuszczane do sprzedazy? to ja tez moge sobie czyjs poradnik ze strefy przerobic i zaczac sprzedawac? RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Voldir - 28-05-2015 10:38 To zależy od tego czy będzie bardzo słaby czy też nie, bo na ten sam pomysł można wpaść, no ale wszystko zależy od tego w jaki sposób będzie opisany. Squall112 sprzedawał nie swój poradnik napisany identycznie kropka w kropkę, nawet nic nie zmieniał, no ale tak to jest jak ktoś jest idiotą Z tego co wiem to @[ScroX] nie ma dostępu do strefy RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - ScroX - 28-05-2015 14:13 (28-05-2015 10:35)szeldo123 napisał(a): "warto zaznaczyć że sposób działania tą metodą jest również opisany w strefie wtajemniczonych tutaj na forum." Podobno w strefie jest poradnik o PODOBNEJ tematyce działania, nie ten sam więc trochę rozsądku, Jeżeli byłoby inaczej , nie byłoby go teraz w sprzedaży więc spokojnie poradnik jest zaktualizowany i innowacyjny Ale jak możesz oceniać jeżeli nawet go nie zobaczyłeś ? (28-05-2015 10:38)Voldir napisał(a): To zależy od tego czy będzie bardzo słaby czy też nie, bo na ten sam pomysł można wpaść, no ale wszystko zależy od tego w jaki sposób będzie opisany. Squall112 sprzedawał nie swój poradnik napisany identycznie kropka w kropkę, nawet nic nie zmieniał, no ale tak to jest jak ktoś jest idiotą Z tego co wiem to @[ScroX] nie ma dostępu do strefy No cóż bywają tacy idioci, Ja nie mam dostępu do strefy na pomysł sam wpadłem i sam go testowałem ponad 2 tygodnie, z tego co wiem w strefie jest poradnik o podobnej tematyce lecz mój jest inny więc Panowie trochę rozsądku. Kupującym się podoba i to najważniejsze bo poradnik jest wart swojej ceny. (28-05-2015 00:10)Damkofr napisał(a): Jak jest w kwestii moralnej bo to jednak suby sms? Suby ogólnie nie są moralne więc odpowiedz jest oczywista Jednakże tutaj nie sądzę żeby stanowiło to problem, wystarczy zacisnąć moralność na "czas pracy " a pózniej czerpać tylko zyski z automatu. RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Scientist. - 28-05-2015 17:40 (27-05-2015 19:59)zjadamkredki napisał(a): Poradnik zakupiłem, może to głupie, ale wcześniej na podobny sposób nie wpadłem. Autor podał sporo miejsc gdzie możemy promować swoją niszę, także o zyski się nie boję Dodatkowo dostałem fajne zastosowanie pewnego narzędzia, które przyda mi się nie tylko teraz, ale i na przyszłość w automatyzacji swojej pracy (27-05-2015 20:20)szyweg napisał(a): Również kupiłem poradnik. Jest to już drugi poradnik jaki kupuję od ScroX'a pierwszy odrobiłem bez problemu. Co do jakiejś konkretniejszej recenzji to na pewno napiszę jak popracuję z poradnikiem i pojawią się pierwsze efekty A co do samego poradnika, pomimo iż mam dostęp do SW to albo tego nie znalazłem albo mnie to mało zainteresowało, ogólnie poradnik wydaje się dość ciekawy I jak wyglądają wasze zarobki? Moze jakaś opinia? RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - .::Nicko::. - 28-05-2015 20:20 @[Scientist.] Jeśli chcesz mogę wstawić screena, kwestia odrobienia poradnika dla początkującego to 5dni max. W ciągu 3 dni odrobiłem kwotę poradnika (dokładnie 63zł mam z tego, trochę brakuje), lecz reszta to już sam zysk.. Codziennie pracuje powiedzmy mniej więcej 30min, aby usprawnić swój "pół-automat" RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Scientist. - 28-05-2015 20:56 (28-05-2015 20:20).::Nicko::. napisał(a): @[Scientist.] Zapodaj RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - zjadamkredki - 28-05-2015 20:58 Ktoś prosił o zarobki i na PW mi piszą, więc wstawiam Wczoraj: Dzisiaj: 72zł w 2 dni - co prawda sporo się napracowałem, ale warto Ch*j coś mi się zepsuły obrazki zaraz na imageshacka wrzucę RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - broofie - 28-05-2015 20:59 Screeny nie działają. RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - .::Nicko::. - 28-05-2015 21:02 Nakład pracy niewielki, większość to automat RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Scientist. - 28-05-2015 21:05 Nieźle. ja bd poświęcał sporo czasu student Czekam na wypłatę i dopiero sobie kupie poradnik a tak to muszę czekać :/ |