![]() |
[SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać spore pieniądze :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać spore pieniądze :) (/Temat-SPRZEDAM-Poradnik-jak-zarabiac-spore-pieniadze-114636) Strony: 1 2 |
RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać spore pieniądze :) - Ciastek - 24-05-2015 22:58 Kupiłem w ciemno z czystej ciekawości. Jutro dam znać czy warto ![]() RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać spore pieniądze :) - Mercz - 24-05-2015 23:02 Zły dział. RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać spore pieniądze :) - albert6285 - 24-05-2015 23:05 (24-05-2015 23:02)Mercz napisał(a): Zły dział. w takim razie przepraszam, ale nie wiedziałem ![]() możesz mnie pokierować gdzie powinien być dodany ten temat? Tak jak wyżej napisane, jeden poradnik za 60zł poszedł, kupiec obiecał, że doda jutro recenzje ![]() RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać spore pieniądze :) - Ciastek - 25-05-2015 09:59 Więc tak... Kupiłem w ciemno i powiem szczerze, że nawet warto bo są gorsze poradniki w tej cenie. Moim zdaniem metoda 3 najlepsza i co ważne opiera się na white hat co dla mnie już jest wielkim plusem. Niszę zawarte w poradniku mają duży potencjał i właśnie zabieram się do pracy. Wieczorem będę mógł się pochwalić wynikami,ale myślę że będzie ok. Metody raczej dla ludzi z dużą ilością wolnego czasu bo zarabiamy kiedy pracujemy. [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać spore pieniądze :) - surfer0700 - 25-05-2015 10:04 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |