![]() |
[Zamknięty]Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +------ Dział: Sondy/Ankiety (/Forum-Sondy-Ankiety-17) +------ Wątek: [Zamknięty]Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? (/Temat-Zamkniety-Czy-uzywales-nielegalnych-pomocy-na-restocku-11457) |
RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - Marczyk - 06-08-2010 17:29 Nic nie zamówiłem, więc nie głosowałem w ankiecie. Ale ludzie pomyślcie, gdyby wczoraj każdy zamawiał uczciwie(wpisywał wszystko ręcznie), notebooki i niektóre Ipady rozeszłyby się 10 sekund po otworzeniu PTZplace ? Dokładnie ! Hotkeye są nielegalne ? Wątpię żeby wpisała w google MFK, pobrała i testowała. A sam znam taki programik, podchodzący pod Hotkeye(makro), który powiedzmy że jest ulepszoną wersja MFK - wypełniał formularz zamówienia(oprócz kraju) za pomocą jednego keya w 3 sekundy. Teraz nie widze sensu go udostępniać, gdyż nie działa ze wzgl. na antybota. Możliwe że skojarzyła MFK z takiego typu programami. Zresztą wypełnienie formularza za pomocą MFK, jest nie wiele szybsze od ręcznego wypełnienia przez osobę szybko piszącą. Moim zdaniem MFK sa nie do wykrycia i na pewno nie będzie to powodem anulacji. Jeśli chcecie wszystko ręcznie robić to powodzenia ! RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - adik0070 - 06-08-2010 18:53 Hods zamknij jape społeczniaku ![]() Nie potrzebujemy tutaj takich jak ty,, RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - HoodS - 06-08-2010 19:02 własnie przez takich ludzi co jadą na czitach uczciwi ludzie nie maja szans na nagrode w tym serwisie RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - paskur - 06-08-2010 19:20 W sumie ja bym szybciej rekami to zrobil bo nie mialem zamiaru kozystac z mfk ale jednak emocje , i mi sie pierdzielilo co na jakim fie mam.. RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - matid20 - 06-08-2010 20:10 ![]() HOTKEY'S SĄ LEGALNE! RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - xPietrek - 06-08-2010 20:17 Kathy sama nie wie co gada.. Raz mówi że nielegalne, innym razem że legal.. Chyba będę używał. RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - omisiu - 06-08-2010 20:22 Ja używam hotkey RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - Lukisss - 08-08-2010 09:40 Mnie na restocku generalnym nie było, bo nie zdobyłem 100PTZ w wyznaczonym czasie. Teraz czekam na wyjaśnienie sprawy, bo na kolejnym restocku chce używać hotków. RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - BartuS - 08-08-2010 09:55 @xPietrek, dokładnie. Rozmawiałem z Yanke$'em na TS'ie o tym i jednak to support odpowiada w imieniu Kathy, a na ważniejsze ona sama ;] Więc jeśli myślisz paskurze i xDDDDDD, że jestem udupiony, myślcie sobie tak, ale hotkeye były, są i BĘDĄ legalne Edit // Tak wogóle to Hotkeye i copy-paste to to samo RE: Czy używałeś nielegalnych pomocy na restocku? - Razer - 08-08-2010 09:57 HoodS leć pisać maila, tylko ciekawe co w nim zawrzesz... Hmmm: Razer, paskur, *******, ****** z LFE używali nielegalnych uzupełniaczy? Weź gościu bo spadnę z podłogi. Co do tego 'gdybyście wpisywali ręcznie' to myślisz, że inne kraje też się Ciebie posłuchają i będą rączkami wpisywać? Pozdro... |