![]() |
Poradnik SubSMS i PremiumSMS - 5 Metod Zarobku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik SubSMS i PremiumSMS - 5 Metod Zarobku (/Temat-Poradnik-SubSMS-i-PremiumSMS-5-Metod-Zarobku-114462) Strony: 1 2 |
RE: Poradnik SubSMS i PremiumSMS - 5 Metod Zarobku - Squall112 - 23-05-2015 17:23 Zapraszam ostatnia sztuka w promocyjnej cenie a możliwości poradnika są ogromne jak i wypalenie niszy jest tutaj raczej niemożliwe ![]() Pozostało 6 poradników i ze względu na spore zainteresowanie jeszcze jedna sztuka będzie po 40zl reszta już 60 ![]() Pierwszą wskazówkę już pisałem że warto promować oferty globalnie po przez smspremium gdyż mamy wtedy jeszcze większe pole do popisu. Chciałbym również Zaznaczyć iż metody opisane w poradniku nie muszą być dosłownie stosowane, możemy je przerabiać według własnego uznania ponieważ możemy dzięki tym sposobom sami wymyślać dodatkowe nisze ![]() ![]() RE: Poradnik SubSMS i PremiumSMS - 5 Metod Zarobku - Squall112 - 24-05-2015 09:35 Promocyjna cena 1 sztuki : 30zł. 5 sztuk po 50zł. Zapraszam ![]() RE: Poradnik SubSMS i PremiumSMS - 5 Metod Zarobku - ScroX - 24-05-2015 11:21 Zastanawia mnie jedno, sprzedajesz poradnik z którego da się zarobić " kokosy " i jest po prostu super, nie lubię kupować w ciemno lubie śledzić kupującego... Twój dziennik pracy chyba pokazuje wartość tego poradnika, tutaj sprzedajesz sposób na którym można " zarobić " fajne pieniądze a w swoim dzienniku pracy, smęcisz że nie potrafisz nic już zarobić wyciągając po 2 leady. Gdzie logika ? To takie moje spostrzeżenie . RE: Poradnik SubSMS i PremiumSMS - 5 Metod Zarobku - Squall112 - 24-05-2015 11:30 Jeśli chodzi o dziennik to nie prowadzę go od dawna, gdyż nie mam czasu. Jeśli chodzi o leady to wpadają mi z automatu z jednej niszy, jest nic nie robiąc te 1-4 leady dziennie mam. Tak jak pisałem w temacie, pracuję w firmie i mam również inne zajęcia, nie mam czasu na zabawę i poświęcanie kilku 2-3 godzin dziennie na zarobek przez internet ponieważ nie ma mnie od rana do 22 w domu. ![]() Nisze są dobre i da się na nich zarobić tak jak poczmail napisał, ale wymagają one oczywiście czasu. Teraz kombinuje jedynie aby sobie stworzyć jakiś pół-automat do zarobku i na tym chce się skupić ![]() A poradnik poszerzy więdzę o 5 dodatkowych metod które i tak można rozdzielić na jeszcze dodatkowe, jest to moim zdaniem świetny poradnik dla początkująch. RE: Poradnik SubSMS i PremiumSMS - 5 Metod Zarobku - milosz998 - 24-05-2015 11:39 Zapisuje się na tą promocyjną cenę 1 sztuki i biorę za 30 zł ! RE: Poradnik SubSMS i PremiumSMS - 5 Metod Zarobku - Squall112 - 24-05-2015 11:42 Odpisałem na PW ![]() Pozdostało ostatnie 5 sztuk po 50zł. Zapraszam zainteresowanych poradnikiem na PW ![]() Pozdrawiam RE: Poradnik SubSMS i PremiumSMS - 5 Metod Zarobku - Voldir - 24-05-2015 16:20 Gala KSW wczoraj poszła przyzwoicie to zakupiłem z ciekawości. Przelew poszedł i czekam na poradnik, tak jak pisałeś, aż wrócisz do domu. RE: Poradnik SubSMS i PremiumSMS - 5 Metod Zarobku - surfer0700 - 24-05-2015 18:47 Dostałem poradnik do recenzji. W paczce znajdują się 3 screeny zarobków autora, dziwnym trafem wydaje mi się że to nie są jego screeny, dlatego zaraz zapuszczam się w sieć aby odnaleźć te screeny i zbanować autora za próbę oszustwa ![]() Metoda 1 - milion razy poruszana na forum, na pewno każdy kto interesował się choć trochę subami jest jej świadom. Metoda 2 - też znana, była na forum kilka razy, sprzedawana wiele razy, mam wrażenie że podpierdzielona z innego poradnika, też to sprawdzę. Metoda 3 - pierwsza część już nie aktualna, bo po terminie ![]() Metoda 4 - tę metodę będę szukał na forum, bo mam wrażenie że w Strefie ktoś ostatnio założył taki temat, ale tutaj nie jestem pewien. Metoda 5 - cholernie śmierdzi plagiatem z innego poradnika który recenzowałem w zeszłym tygodniu. Skontaktuje się z jego autorem i dowiem się czy ta osoba kupowała od niego poradnik. Plagiat na 70%. Generalnie ten poradnik to chłam, nie polecam nikomu. Szkoda kasy. Dziękuję. edit: tak jak myślałem, autor poradnika z którym skojarzyłem ten poradnik potwierdził mi że użytkownik Squall112 kupił od niego poradnik. Niestety Pan Squall112 nawet nie pofatygował się pozmieniać niektórych zdać, co od razu mi zaśmierdziało. Wylatuje z banem za plagiat i próbę oszustwa, bo screeny też pewnie z internetu. . Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |