Apki do zarabiania na androida - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Apki do zarabiania na androida (/Temat-Apki-do-zarabiania-na-androida-114084) Strony: 1 2 |
RE: Apki do zarabiania na androida - Exodisss - 18-05-2015 05:19 A ja polecam PirateCash. Swoją pierwszą wypłatę zdobyłem w 2 dni, zainstalowałem kilka aplikacji i wykonałem kilka czynności w grach - 2.50 dollara do przodu. Obecnie po około miesiącu jestem po 2 lub 3 wypłatach, dochodziły w minutę od zlecenia więc jest to dość spory atut Za rejestrację z refa otrzymacie bonus 500 coins, jeżeli ktoś nie wierzy wystarczy poczytać w samej aplikacji. Chętnie służę pomocą zarejestrowanym z refa, testuje także inne aplikacje wiec możliwe że będę mógł się z nimi także podzielić. Kod na 500 COINS przy rejestracji : SRBWTM RE: Apki do zarabiania na androida - KolosRodyski - 18-05-2015 18:24 Odswiezam... sa jakies nowe apk godne polecenia? |