Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. (/Temat-Wyciaganie-wnioskow-kluczem-do-zarobkow-114020) |
RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - Czmiel - 16-05-2015 21:51 Czyżby 3 klasa gimnazjum i niedawno bierzmowany? Rocznik 99, koleżanki z klasy bez cycków a niektórzy koledzy to debile? RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - piciaszek - 16-05-2015 21:55 Niebierzmowany, gimbo-ateista 2 Jakież ja mogę mieć problemy. Po prostu kilku osobom przeszkadza to, że jestem nad wyraz bezpośredni, gdy o czymś lub o kimś mówię no i fakt, że jestem ponadprzeciętny z biologii, chemii i angielskiego przyprawia owe ćwoki klasowe o ból dupy RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - zjadamkredki - 16-05-2015 22:04 Po prostu napisz, że komuś podpadłeś w klasie i Cię nie lubią, a nie tu się użalasz Btw. obserwuję i życzę powodzenia RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - piciaszek - 16-05-2015 22:08 Podpadłem swoją bezpośredniością 3 osobom, czyli jakieś 15% klasy Zarabia ktoś z Was na 4Lead? Prosiłbym o wrażenia. RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - notentego - 16-05-2015 22:51 Piciaszek skąd ty pomysł na ten nick wziąłeś RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - piciaszek - 16-05-2015 22:54 Nie mam zielonego pojęcia.. Jeżeli ktoś kojarzy grę na przeglądarkę "The Witcher: Versus!" to tam taki miałem no i sentyment do niego pozostał do dziś RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - Reedox - 17-05-2015 14:18 do jakiego certyfikatu się przygotowujesz? RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - piciaszek - 17-05-2015 21:25 Przygotowuję się do PET'a, lecz celuję w FCE. Bodajże od 86% się dostaje właśnie First'a. 4# 17 V 2015
Dzisiaj nie działałem. Spędziłem bardzo miłe chwile z rodziną.. zebrało się ponad 11 osób Popisałem się kulinariami, obkułem również biologię, cud malina. Jutro natomiast czas na historię, a we wtorek fizykę, więc działać będę od środy. RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - sanjaro - 17-05-2015 23:22 Powinieneś zmienić nazwę na "Pamiętnik", bo póki co nie widzę by coś w stronę zarobków się działo Tak czy siak, jak zaczniesz coś zarabiać to wpadnę zobaczyć postępy, całkiem statystyczny ze mnie koleś i lubię analizować cyferki Powodzenia młody, może tym razem się uda lepiej. RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - piciaszek - 18-05-2015 15:03 Haha, patrząc z perspektywy widza to rzeczywiście wygląda jak pamiętnik Dzisiaj myślę, że będzie w miarę pozytywny wpis, bo mały (ale pasywny) zarobek się utrzymuje. 5# 18 V 2015
Jestem szczęśliwy, ponieważ wpadły 4, kolejne odnowienia na MyLead! Już wyszedłem na plus w porównaniu, gdybym zarabiał na tym samym programie na LeadMore Czyli w sumie zarobek 10 zł Na dniach będę zdobywał kolejnych subskrybentów, aby mieć te obciążenia w wysokości 20 zł minimum. |