![]() |
Dziennik pracy: Anonimm - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy: Anonimm (/Temat-Dziennik-pracy-Anonimm-113908) |
RE: Dziennik pracy: Anonimm - Anonimm - 15-05-2015 11:23 #3 Dzień Znowu niic, wyklikane na zarabiara jedynie. Na jednym koncie dostałem tygodniową blokade ale za to będą już od razu grupy do spamu ![]() ![]() ![]() CEL:0/1000
RE: Dziennik pracy: Anonimm - kaboomb - 16-05-2015 21:34 Jeszcze kiedyś odrobisz straty i jeszcze zostanie Ci 20 zł na dorobienie klucza ![]() RE: Dziennik pracy: Anonimm - adios123 - 16-05-2015 21:53 Powodzenia, obserwuje. RE: Dziennik pracy: Anonimm - Anonimm - 16-05-2015 22:27 #4 DZIEŃ Próbowałem coś zarobić jednak nic nie wpadło. Nie wstawiam screena bo nawet wyświetleń było mało ![]() #5 DZIEŃ Jedno nowe konto na fb, fp 3,6k lajków mało aktywne ale zawsze coś jest oraz wpadła jedna propozycja. Nic nie zarobione mniej czasu poświęciłem na to wszystko jednak od jutra wezmę się i poświęce więcej czasu na to. Co prawda przez te 5 dni nic nie zarobiłem ale wierzę że najlepsze jest jeszcze przede mną! ![]() RE: Dziennik pracy: Anonimm - LodzioMiodziox - 17-05-2015 12:23 Nie poddawaj się i pracuj a zobaczysz że opłaci się ! RE: Dziennik pracy: Anonimm - ScroX - 17-05-2015 12:50 Dokładnie !! ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy: Anonimm - Anonimm - 17-05-2015 20:58 Miejmy nadzieje bo wiatr w oczy wieje ![]() ![]() RE: Dziennik pracy: Anonimm - Anonimm - 31-08-2015 23:38 Dość lekki powrót, zamierzam przez najbliższy miesiąc aktualizować dziennik ponieważ wyznaczyłem sobie pare celów a dziennik ma mi służyć jako motywacja. Będzie to moja osobista notatka w której będę odnotowywał ile zarobiłem, ile brakuje oraz ćwiczenie samodyscypliny! Przez okres czasu w którym mnie nie było w większości czasu zgłębiałem wiedzę z tego forum oraz konkurencyjnych, korzystałem również z pewnych sposobów zarobku ale pod koniec wakacji przestałem działać dlatego trzeba wrócić do systematyczności. Cele jakie mam do zrealizowania to: 1. Utworzenie własnej strony Subsms 2. Utworzenie własnej strony PPA oraz PPI 3. Poczytać coś na temat pozycjonowania 4. Poczytać o programach affiliacyjnych 5. Zarobić w miesiącu wrzesień ~ 1200 zł 6. Utworzyć parę fp na fb. Cóż ogólnikowo napisałem w co będę się bawił, może chwytam wszystkie sroki za ogon ale mam nadzieje raczej jestem przekonany że mi się uda! Najważniejszy cel z tej listy to pkt. 5 dlatego na nim się skupię, będę wpisywał wszystkie zarobki. Po moich wyliczeniach wyszło że muszę dziennie zarabiać ~40 zł także.. do roboty! Życzcie mi powodzenia! ![]() RE: Dziennik pracy: Anonimm - lech123kks - 31-08-2015 23:51 Jak dla mnie nie powinieneś skupiać się głównie na celu nr.5 ponieważ czasami ciężko jest zarobić te pierwsze złotówki przez co możesz szybko się zniechęcić i nie działać z takim rozmachem albo wgl zrezygnujesz(oby nie ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy: Anonimm - Anonimm - 01-09-2015 00:30 @lech123kks Jak przestałem aktualizować dziennik to w trochę ponad miesiąc zarobiłem ~1000 zł różnymi sposobami ale działałem w internecie, także chciałem w tym przypadku zwiększyć sobie trochę poprzeczkę. W przypadku stron w większości chciałbym żeby ruch pochodził z google bo fb często ucina zasięg a yt usuwa filmy, zresztą jak większość social media, długa droga przede mną. Tak zrozumiałem o co ci chodzi, małymi kroczkami do głównego celu tego muszę się trzymać! ![]() PS: Od dzisiaj rzucam palenie, w tym także muszę wytrwać! ![]() |