Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
bot do JACKPOT - potrzebna pomoc w usprawnieniu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Programowanie (/Forum-Programowanie-364)
+--- Wątek: bot do JACKPOT - potrzebna pomoc w usprawnieniu (/Temat-bot-do-JACKPOT-potrzebna-pomoc-w-usprawnieniu-113851)

Strony: 1 2 3

RE: bot do JACKPOT - potrzebna pomoc w usprawnieniu - olekn1 - 14-05-2015 06:01

(13-05-2015 23:32)INSPIR napisał(a):  
(13-05-2015 06:04)ClassAxion napisał(a):  Zgaduje (Wrozbita Maciej jestem): AutoIt, i dzialanie na pixelach dobrym pomyslem nie jest.

Twoja odpowiedź jest zajebiście wyczerpująca. Dziekuję za pomoc . w sumie próba pomocy, w czym kolwiek ona miała być

(13-05-2015 05:53)olekn1 napisał(a):  @[INSPIR] Czy ty jesteś jakiś inteligenty inaczej? facepalmfacepalmfacepalm Napisałeś tylko jakie parametry mają jakieś tam piksele i co mi po nich? Co mamy usprawnić jak nawet nie widzę twojego kodu, ani nie wiem, na jakiej stronie ma to się opierać, ani języku... A się dziwisz czemu nikt ci nie chce pomóc... facepalmfacepalmfacepalm

nie wiem co jest nie zrozumiałe, ale spoko napisze raz jeszcze,
PROSZĘ O NAPISANIE MI KODU DO TEGO OPISU.

OPIS:

URUCHOMIENIE ROBOTA >>F6<< , STOP >>F7<<

DZIAŁANIE
jak znajdzie piksel CZERWONy w tym miejscu
(714,681,822,772,0xE27217) <TO PARAMETRY
to naciśnie klawisz "Z" 4 razy

a jak znajdzie zielony w tym miejscu
(714,681,822,772,0xEJ7945) < TO PARAMETRY
to najedzie tu (587,569) i wklei tekst np 0.001 i naciśnie później klawisz "L"

i tak w kółko

PROŚCIEJ SIE NIE DA. pomożesz , to będę zdziwiony szczerze mówiąc, widząc ile osób wogule chce w czymś pomuc, oczywiście plus leci.
Dziekuję serdecznie za pomoc

Jednak miałem rację...

A skąd będę wiedział czy kod działa jak nie podałeś strony? No i miałbyś pewnie o to ból dupy, ale jak to nie działa, to zrób działający beka

PS. Normalna osoba w ten tydzień czy dwa sama by nauczyła się napisać taki kod, a nie tylko się spinać do wszystkich, jak masz jakis problem to sobie wynajmij programistę..

RE: bot do JACKPOT - potrzebna pomoc w usprawnieniu - INSPIR - 14-05-2015 07:58

(13-05-2015 23:54)MLN napisał(a):  
(13-05-2015 23:32)INSPIR napisał(a):  PROŚCIEJ SIE NIE DA. pomożesz , to będę zdziwiony szczerze mówiąc, widząc ile osób wogule chce w czymś pomuc, oczywiście plus leci.

Jak już "w ogóle" to pisze się "pomóc" Wink

to kolejna super pomoc ??? dziękuję za wiedzę jak się pisze Panie profesorku. zamknijcie temat, bo nie ma to sensu, 7 wpisów, wszystkie nie na temat ja o robocie a on o szkole, k.... rany, szukam innego forum, bez jaj

RE: bot do JACKPOT - potrzebna pomoc w usprawnieniu - michu12345 - 14-05-2015 08:36

Szukaj szukaj na pewno wszystkim to na dobre wyjdzie

RE: bot do JACKPOT - potrzebna pomoc w usprawnieniu - MaLiN - 15-05-2015 03:01

(14-05-2015 07:58)INSPIR napisał(a):  to kolejna super pomoc ??? dziękuję za wiedzę jak się pisze Panie profesorku. zamknijcie temat, bo nie ma to sensu, 7 wpisów, wszystkie nie na temat ja o robocie a on o szkole, k.... rany, szukam innego forum, bez jaj

Skoro tak bardzo negatywnie podchodzisz do ludzi, to nie licz że ktoś Ci będzie chciał pomóc. Jesteś w gorącej wodzie kąpany, chciałbyś mieć wszystko na tu i teraz Lol

RE: bot do JACKPOT - potrzebna pomoc w usprawnieniu - ClassAxion - 15-05-2015 05:36

(13-05-2015 05:29)ClassAxion napisał(a):  Ja tam moze bym Ci pomogl i to by dzialalo w przegladarce w tle Smile
Pisz PW, z checia to odpale na vpsie.

Twierdzisz ze nikt nie chce pomoc czy nie chcesz po prostu podac strony i takich odpowiedzi nie widzisz? ...

RE: bot do JACKPOT - potrzebna pomoc w usprawnieniu - dj4write - 15-05-2015 15:27

Jak podasz link do strony i to co już masz to może pomogę Wink

RE: bot do JACKPOT - potrzebna pomoc w usprawnieniu - mamrocik - 15-05-2015 15:44

(13-05-2015 23:32)INSPIR napisał(a):  
(13-05-2015 06:04)ClassAxion napisał(a):  Zgaduje (Wrozbita Maciej jestem): AutoIt, i dzialanie na pixelach dobrym pomyslem nie jest.

Twoja odpowiedź jest zajebiście wyczerpująca. Dziekuję za pomoc . w sumie próba pomocy, w czym kolwiek ona miała być

(13-05-2015 05:53)olekn1 napisał(a):  @[INSPIR] Czy ty jesteś jakiś inteligenty inaczej? facepalmfacepalmfacepalm Napisałeś tylko jakie parametry mają jakieś tam piksele i co mi po nich? Co mamy usprawnić jak nawet nie widzę twojego kodu, ani nie wiem, na jakiej stronie ma to się opierać, ani języku... A się dziwisz czemu nikt ci nie chce pomóc... facepalmfacepalmfacepalm

nie wiem co jest nie zrozumiałe, ale spoko napisze raz jeszcze,
PROSZĘ O NAPISANIE MI KODU DO TEGO OPISU.

OPIS:

URUCHOMIENIE ROBOTA >>F6<< , STOP >>F7<<

DZIAŁANIE
jak znajdzie piksel CZERWONy w tym miejscu
(714,681,822,772,0xE27217) <TO PARAMETRY
to naciśnie klawisz "Z" 4 razy

a jak znajdzie zielony w tym miejscu
(714,681,822,772,0xEJ7945) < TO PARAMETRY
to najedzie tu (587,569) i wklei tekst np 0.001 i naciśnie później klawisz "L"

i tak w kółko

PROŚCIEJ SIE NIE DA. pomożesz , to będę zdziwiony szczerze mówiąc, widząc ile osób wogule chce w czymś pomuc, oczywiście plus leci.

Po PIERWSZE kolego zmień kolor !!!
CZERWONY kolor jest dla ADMINISTRACJI ( zgłoszony Cool )
Po DRUGIE trochę pokory ,
Po TRZECIE może zaoferuj jakieś wynagrodzenie, bo za darmo to możesz dostać tylko darmowe cegły i inne FREE ITEMS beka

RE: bot do JACKPOT - potrzebna pomoc w usprawnieniu - dzemba - 15-05-2015 20:41

Jak dla ciebie szmatogłowy polecę po taniości, chcę 500 zł w tym 200 zł przedpłaty.
(innym z przyjemnością bym pomógł za darmo Big Grin, z twoim podejściem powadzenia w życiu życzę).

RE: bot do JACKPOT - potrzebna pomoc w usprawnieniu - selfie - 16-05-2015 12:30

Co ten hazard robi z ludźmi... Jerk

RE: bot do JACKPOT - potrzebna pomoc w usprawnieniu - Johny - 16-05-2015 21:51

(15-05-2015 20:41)dzemba napisał(a):  Jak dla ciebie szmatogłowy polecę po taniości, chcę 500 zł w tym 200 zł przedpłaty.
(innym z przyjemnością bym pomógł za darmo Big Grin, z twoim podejściem powadzenia w życiu życzę).
Spoko napisałem mu za darmo ^^.