![]() |
Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. (/Temat-Dziennik-Pracy-Radka-Czyli-zbieranie-na-prawko-i-samochod-113761) |
RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - EpicBlank - 10-05-2015 19:24 Może kup jakiś fp i spróbuj pobawić się w skracanie? ^^ RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 10-05-2015 19:26 Właśnie myślałem żeby kupić FP, prowadzić go i raz dziennie dodawać jakiś post z linkiem LeadMore Boję się że nie zwróci mi się inwestycja ;d RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - EpicBlank - 10-05-2015 20:19 Wątpie żeby sposób z leadmorem przeszedł, no ale możesz próbować. Jeśli już chcesz zacząć bawić się w fp to już lepiej iść pod skracanie, tak mi sie wydaje ^^ RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 10-05-2015 20:40 Ale skracanie to małe sumy.. ;d + Możliwe że zamiast fanpage zakupię reklamę moich.. Koszt to 5,99 i możliwe że około 1000 polubień wpadnie ;d RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - EpicBlank - 10-05-2015 20:51 Małe ale przynajmniej dość uczciwie, a fani nie beda odchodzić tak szybko ^^ RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 10-05-2015 21:03 No niby tak.. ;d Dobra muszę pomyśleć do jutra i zobaczymy co wybiorę RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - EpicBlank - 10-05-2015 21:09 Oki, powodzenia ^^ RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - Gravity - 10-05-2015 21:58 Kup viralke . Na leadmore napewno się przyda ![]() RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 11-05-2015 16:10 ale jak ją użyć ? RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - Flejva - 11-05-2015 17:01 Kwoty na skracaniu male , ale im dluzej tym wieksze , tu nie ma ograniczenia co do dniowek , wszystko zalezy od naklady pracy i ilosci fp. |