![]() |
Banki polecanie konta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Banki (/Forum-Banki-237) +--- Wątek: Banki polecanie konta (/Temat-Banki-polecanie-konta-113535) Strony: 1 2 |
RE: Banki polecanie konta - Siwy2606 - 19-05-2015 12:12 Proszę regulamin Sprawdź w regulaminie Pkt 7 - 7.4 A tutaj znajdziesz co jest zwolnione od podatku dochodowego od osób fizycznych. KLIK Mam nadzieję, że rozwiałem Twoje wątpliwości ![]() PS Wewnętrzne PP banków zazwyczaj są zwolnione z podatku dochodowego, a jeśli chodzi o PP z zewnątrz ( np. Comperia, Bankier) - to wtedy zdecydowanie trzeba płacić podatek przekraczając kwotę wolną od podatku. RE: Banki polecanie konta - rachman - 19-05-2015 12:29 Cytat:Sprawdź w regulaminie Pkt 7 - 7.4Tak, zgadza się. I tak trzeba było od razu ![]() Nie każdy ma styczność z tym co Ty więc zawsze dobrze podkreślić dlaczego coś jest zwolnione bo potem ktoś się zasugeruje tym i żadnych dochodów od banków pomyśli nie trzeba ![]() ![]() Ta Twoja strona chyba kończy działalność - zamykaja program? Cytat:Zakończenie programu! RE: Banki polecanie konta - Siwy2606 - 19-05-2015 14:12 Rachman to nie moja strona ![]() Nie kończą działalności tylko wracają do podstawowych stawek ( niższych) RE: Banki polecanie konta - rachman - 19-05-2015 15:03 Przecież wiem że nie Twoja... Ty ją w tym temacie podałeś - to miałem na myśli... ![]() Nie kończą? Hm, dziwne mi się wydawało to info o "zakończeniu programu". Przy pierwszym wejściu od razy widać duże info "Zakończenie programu!"... no ale skoro w nim siedzisz i wiesz to dobrze że piszesz. RE: Banki polecanie konta - Siwy2606 - 19-05-2015 16:49 Tzn pewien nie jestem, ale tak mi się wydaje ![]() Po prostu jak patrzę w tabele prowizji to pod nią jest info: "Promocyjne stawki premii za polecenie mBanku obowiązują do 31.05.2015 r." tak jakby mieli wrócić do wcześniejszych stawek ![]() RE: Banki polecanie konta - rachman - 19-05-2015 17:37 "...jak nie jesteś pewien to się..." ![]() ![]() Mi wygląda raczej jakby zamykali no ale może Wam partnerom przyślą więcej informacji wkrótce ![]() W byłym Syncu a obecnym T-mobile bankowe po zalogowaniu jest na górze button "zarekomenduj produkt". Można polecać konto osobiste, pożyczkę i kartę kredytową. Nie wiem bo nie używam ale możliwe że jest to z poziomu własnego konta. Polecać produkty mogą: właściciele lub współwłaściciele Rachunku Uczestnika, Cytat:Rejestracja w Programie polega na zalogowaniu się do Systemu Bankowości Internetowej, wybraniu zakładki „Narzędzia”/„Rekomendacje” i prawidłowym wypełnieniu formularza rejestracyjnego z jednoczesną akceptacją Regulaminu i not prawnych. Tylko w tym programie jest trochę inaczej niż w programie mbanku z rozliczaniem: Cytat:1. Do końca lutego w roku następującym po właściwym roku podatkowym Bank przekaże Uczestnikowi (podatnikowi) oraz właściwemu Urzędowi Skarbowemu właściwemu według miejsca zamieszkania Uczestnika, informacje o wysokości przychodów (PIT-8C) uzyskanych we właściwym roku podatkowym, przesyłką za pośrednictwem Poczty Polskiej lub za pośrednictwem innej firmy pocztowej. RE: Banki polecanie konta - Siwy2606 - 30-05-2015 00:31 Pewne informacje program partnerski będzie zlikwidowany całkowicie ;-) |