Dziennik pracy- gelo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy- gelo (/Temat-Dziennik-pracy-gelo-113443) |
RE: Dziennik pracy- gelo - GelO - 23-06-2015 20:39 No i czas na kolejny wpis... Dziś niestety dzień bardzo słaby dzień zaczynając od samego rana... Wyniki z zaliczenia, które mnie co najmniej "nie ucieszyły", później postanowiłem "spróbować spamu w innej porze" i rzuciłem kilka grup koło 13 i od razu dostałem blokadę konta... Powiedzmy, że się nie przejąłem, zalogowałem się na drugie konto, dodałem kilka grup i koło 17 zacząłem pracę. Jak się okazało większość grup wymaga potwierdzenia wpisu przez administratora i post wylądował tylko na kilku grupach co przełożyło się na marne zarobki w postaci zaledwie dwóch leadów. O konwersji nie wspomnę. Dodatkowo dziś szukałem szukałem jakiegoś skryptu chatu, do którego bym mógł dodać "fake wpisy", ew przerobić jakiś skrypt (pisanie od zera odpada, moja znajomość php ogranicza się do... zupełnych podstaw) i to oczywiście dziś też mi nie wyszło. Dzień oceniam jako TRAGICZNY, zupełnie nic nie było po mojej myśli, no ale cóż... Mam nadzieję na lepsze jutro (chociaż pewnie będę się uczył na czwartkowy egzamin), i że straty odrobię i w rezultacie cel na czerwiec zostanie osiągnięty Za chwilę zaczynam robić ze znajomym nowy projekt, mam nadzieję, że w ciągu tygodnia- dwóch wystartujemy. Nie będą to żadne subskrypcje ani PPA, ale raczej robimy to bardziej dla własnej przyjemności niż dla osiągnięcia kosmicznych zysków (chociaż jakieś pieniądze powinny się także pojawić). Podsumowanie: 23.06 Leadmore- 3 leady- 18 zł Cel:
@EDIT: Troszkę się pospieszyłem i w trakcie pisania wpadł jeden lead, ludzie wiedza jak poprawić humor na koniec dnia Konwersja poprawiona na 1.05%- i tak słabiutko no ale zawsze to trochę lepiej Góra zaktualizowana RE: Dziennik pracy- gelo - GelO - 24-06-2015 23:15 Dzisiejszy dzień nieco lepszy, pozytywne wyniki jednego z egzaminu od rana wprowadziły mnie w dobry nastrój jednak nie miałem bardzo czasu na zarabianie, mimo wszystko wszedł jeden lead z automatu i trzy z facebooka. Popracowałem też dziś trochę ze znajomym nad tym nowym projektem, czeka nas jeszcze sporo roboty, ale miło będzie się oglądało efekt pracy także dla samej satysfakcji warto, a coś bardziej czuję, że złotówki pojawią się konkretne Mniej więcej wiem co jest przyczyną niskiej konwersji, popracuję nad tym i mam nadzieję wskoczyć na 3%, ale to już piątek/sobota... Jutro raczej tego nie dam rady zrobić. Podsumowanie: 24.06 Leadmore- 4 leady- 24 zł Cel:
Cel już coraz bliżej, aczkolwiek może być ciężko go osiągnąć... Całe szczęście jeszcze jeden weekend przede mną także mam nadzieję, że się uda! RE: Dziennik pracy- gelo - GelO - 25-06-2015 22:08 Dzisiaj egzamin, wróciłem do domu troszkę popracowałem poza subami i przespałem się chwile (3/4 nocy uczyłem się na egzamin), wstałem i puściłem spam delikatny. Efekt? 3 leady i po kilku godzinach blokada konta. Byłem na to przygotowany i kupiłem nowe konto już z grupami bo nie bardzo mam czas inne konta dodawać. Z automatu nic nie weszło. Jutro spróbuję po raz pierwszy coś koło południa zarobić bo wieczorem grill i nie będzie czasu na zabawę z FB. Tym samym następny wpis prawdopodobnie w niedzielę ew. jutro przed wyjściem coś naskrobię Od soboty prawdopodobnie będę pisał w punktach co następnego dnia mam zamiar zrobić, być może podniesie to moje zarobki. Podsumowanie: 25.06 Leadmore- 3 leady- 18 zł Cel:
RE: Dziennik pracy- gelo - kami95 - 25-06-2015 22:14 Sprawdzam codziennie! Masz jeszcze 4-5 dni więc myślę, że się uda Obserwuje. RE: Dziennik pracy- gelo - GelO - 25-06-2015 22:33 Dzięki wielkie! Też liczę na to, że się uda tym bardziej, że nadchodzi weekend i może spróbuję poprawić rekordową dniówkę? kto wie! RE: Dziennik pracy- gelo - full2000 - 26-06-2015 00:31 Też bawię się z leadmore powodzenia! RE: Dziennik pracy- gelo - GelO - 27-06-2015 22:20 Wczorajszy dzień bardzo udany (jeśli nie mówimy o zarobkach) grill jak najbardziej pozytywny, przez co dziś przespałem prawie pół dnia, no ale cóż... Zarobki? Słabo... Wczoraj przed wyjściem puściłem na kilku grupach spam, ale przyniosło to wynik w postaci jednego leada... Dziś zrobiłem praktycznie to samo, tylko doszło kilka innych grup i wynik- 3 leady z czego jeden spoza FB. Teraz dla odmiany konwersja podniesiona o około 1%, ale z wyświetleniami problem... Szczerze to nie wiem jak ja zrobiłem wynik w niedzielę praktycznie tym samym nakładem pracy co dziś... No cóż, może za bardzo się staram Podsumowanie: 26.06: Leadmore- 1 lead- 6 zł 27.06: Leadmore- 4 leady- 24 zł Cel:
Mimo słabych wyników w ostatnich dniach mam nadzieję, że uda się osiągnąć cel @EDIT: drugi raz po dodaniu wpisu pojawia się kolejny lead- jak tu się nie cieszyć? RE: Dziennik pracy- gelo - julkan - 28-06-2015 14:14 powodzenia )) RE: Dziennik pracy- gelo - GelO - 28-06-2015 22:55 Dzięki julkan Dziś sporo czasu spędziłem poza domem i to w najlepszej porze do zarabiania, stąd wynik tylko 3 leady... Myślałem, że ze względu na niedziele nadrobię troszkę zarobków, ale niestety... Mało wyświetleń, konwersja dobra... Wyświetlenia prawdopodobnie dla tego, ze fb wywala ostrzeżenia, że link może być niebezpieczny czy inne bzdury, jutro to naprawię i zobaczymy jak poleci Jednocześnie prace nad stroną idą pełną parą, projekt praktycznie ukończony jednak jest mały problem... Ścisłe umysły nie potrafią wymyślić nazwy. Jeśli nazwa wpadnie do głowy to startujemy prawdopodobnie w przyszłym tygodniu bo trzeba dopieścić parę rzeczy, a ja mam jeszcze trzy egzaminy w tym tygodniu Podsumowanie: 28.06: Leadmore- 3 leady- 18 zł Cel:
RE: Dziennik pracy- gelo - Crausher - 29-06-2015 14:44 Kontynuuj ten dziennik, dobrze się go czyta |