Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam skrypt do oznaczania znajomych w poscie na FB! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sprzedam skrypt do oznaczania znajomych w poscie na FB! (/Temat-Sprzedam-skrypt-do-oznaczania-znajomych-w-poscie-na-FB-113442)

Strony: 1 2

RE: Sprzedam skrypt do oznaczania znajomych w poscie na FB! - fusek - 07-05-2015 22:09

Tego szukałem - spełnia moje oczkiwania - mam nadzieje ze podziala bardzo długo i przyniesie wymierne efekty w postaci $$$

RE: Sprzedam skrypt do oznaczania znajomych w poscie na FB! - AnnaKa - 08-05-2015 09:26

Czy skrypt można użyć do pracy z tokenami ?
Tj. Udostępnianie przez aplikację + oznaczenie znajomych?

RE: Sprzedam skrypt do oznaczania znajomych w poscie na FB! - Zarobiony_Koles - 08-05-2015 20:41

Hmmm, oznacza losowe osoby? Czy leci literami po kolei, pierw a, następnie b itd.?

RE: Sprzedam skrypt do oznaczania znajomych w poscie na FB! - surfer0700 - 08-05-2015 20:43

(04-05-2015 18:18)Branzolek napisał(a):  Był pisany dla mnie Wink Zapraszam zostały tylko sztuki po 30 PLN

To nie znaczy że posiadasz prawa do jego sprzedaży. Pytam po raz ostatni, masz pozwolenie na sprzedaż czy nie?

RE: Sprzedam skrypt do oznaczania znajomych w poscie na FB! - Branzolek - 08-05-2015 20:46

(08-05-2015 20:43)surfer0700 napisał(a):  
(04-05-2015 18:18)Branzolek napisał(a):  Był pisany dla mnie Wink Zapraszam zostały tylko sztuki po 30 PLN

To nie znaczy że posiadasz prawa do jego sprzedaży. Pytam po raz ostatni, masz pozwolenie na sprzedaż czy nie?
Sądziłem że poprzednia odpowiedź wystarczy więc odpowiem pełnym zdaniem:
Tak Smile Był napisany dla mnie jednocześnie zostały przydzielone uprawnienia, skrypcik robiony na zlecenie.

(08-05-2015 09:26)AnnaKa napisał(a):  Czy skrypt można użyć do pracy z tokenami ?
Tj. Udostępnianie przez aplikację + oznaczenie znajomych?

Szczerze nie mam pojęcia. Skrypcik wklejamy w consolę w przeglądarce. Nie posiadam aplikacji więc nie wiem.

(08-05-2015 20:41)Zarobiony_Koles napisał(a):  Hmmm, oznacza losowe osoby? Czy leci literami po kolei, pierw a, następnie b itd.?
Najprawdopodobniej losowe, nie zwróciłem na to uwagi.

Oznacza 50 osób i w następnym poscie kolejne 50 osób Smile

RE: Sprzedam skrypt do oznaczania znajomych w poscie na FB! - surfer0700 - 08-05-2015 20:50

No i dziękuję Ci bardzo za wysiłek. Powodzenia w sprzedaży Smile

RE: Sprzedam skrypt do oznaczania znajomych w poscie na FB! - ClassAxion - 09-05-2015 07:52

@[AnnaKa] Próbowałem zrobić oznaczenie znajomych podczas postowania - nie da się. Sad

RE: Sprzedam skrypt do oznaczania znajomych w poscie na FB! - Branzolek - 09-05-2015 11:35

Dzięki za rozjasnienie tematu tak jak pisałem że nie mam pojęcia ale ktoś potwierdził
Smile
Zapraszam do zakupu!

Sprzedam skrypt do oznaczania znajomych w poscie na FB! - surfer0700 - 09-06-2015 19:10

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.