Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Zarób bitcoin pasywnie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Zarób bitcoin pasywnie! (/Temat-Zarob-bitcoin-pasywnie-113436)

Strony: 1 2

RE: Zarób bitcoin pasywnie! - gasdx - 04-05-2015 09:29

Już sobie poradziłem.
Da się.

RE: Zarób bitcoin pasywnie! - mamrocik - 04-05-2015 11:21

Strona stara jak świat, dodałeś tylko skrypt , ale i bez niego przecież jest autobeting, który można ustawić tak samo jak tu . Wygrywasz do czasu facepalm

RE: Zarób bitcoin pasywnie! - banipunz - 04-05-2015 13:30

Mamrociku, co do wygrywania to ja na ta chwile przez godzine zyskalem 4 k Big Grin Sadze, ze jesli nie obstawia sie jakis wiekszych kwot to mozna byc spokojnie na plus.

RE: Zarób bitcoin pasywnie! - mamrocik - 04-05-2015 13:35

banipunz mylisz się Smile , wygrywasz do czasu , obiecuję Ci, że prędzej czy później wyzerujesz bądź zredukujesz satoshi do minimum Cool , wiem to z doświadczenia 2

RE: Zarób bitcoin pasywnie! - Lamojednorożec - 04-05-2015 13:50

Dokładnie. Nie ma co się okłamywać, to nie jest w żadnym wypadku bezpieczna metoda. Jestem osobą, która w tym siedziała od dłuższego czasu i zaufaj komuś mądrzejszemu poprzez doświadczenie Lol

RE: Zarób bitcoin pasywnie! - banipunz - 04-05-2015 13:51

Z tym wyjsciem na plus to trzeba znac umiar. Raz dziennie na godzinke mozna, wg mnie. Nie wiecej. System sie skapnie, ze cos za dobrze nam idzie i tak jak wspomniales- wyzerujemy sie lub bedziemy stratni Lol

Alez ja sie slucham bardziej doswiadczonych. Tylko czemu by nie zaryzykowac. I tak sie w ten kranik nie bawie Big Grin

RE: Zarób bitcoin pasywnie! - Lamojednorożec - 04-05-2015 14:01

Jeżeli już chcesz się bawić w to - najlepiej wejdź na freedoge.co.in
Tam masz mniejszą szansę na przegraną, bo operujesz tańszą walutą. Prze'ebałem tam ok. 100zł Lol

RE: Zarób bitcoin pasywnie! - warrrkek - 16-05-2015 16:25

(03-05-2015 21:50)zimite123 napisał(a):  Wpisz w google "taktyka czarnych i czerwonych" to się dowiesz o co chodzi. W tej taktyce zawsze wychodzisz na plus(chyba że ci braknie kasy żeby podwoić zakład). Tak można mieć to cały czas odpalone Smile

Gówno prawda, to się nie opiera na taktyce czarnych i czerwonych, betuje tylko na LOW...

RE: Zarób bitcoin pasywnie! - rafiko1112 - 17-05-2015 10:52

A w jaki sposób można później ten zarobek zamienić na zwykłą walutę i przelać na PayPal?

RE: Zarób bitcoin pasywnie! - warrrkek - 17-05-2015 11:29

Pierwsze na portfel BTC, a potem z portfela wymieniasz np. na bitmarket