Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Darmowy VPS - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359)
+--- Wątek:
Poradnik
Darmowy VPS (/Temat-Darmowy-VPS-113048)

Strony: 1 2 3

RE: Darmowy VPS - dobrydiler - 30-04-2015 20:06

spróbuj Smile

(30-04-2015 16:19)wiesiek napisał(a):  od IP zależy czy się dostanie?

RE: Darmowy VPS - rachman - 30-04-2015 21:41

ok, działa, staty wskazuja że działa, mam już: "VPS Status: Running" tylko i tak nie chce mi się zalogować przez Putty: "Host does not exist"...
pingi nie odpowiadaja... pewnie czekać teraz...

edit:
dno. nie daje się zalogować, pingi nie odpowiadaja, a już komunikat że zablokowali bo w ciagu 24 h się nie zalogowałem. jak się zalogować jak wywala komunikat że nie istnieje...

RE: Darmowy VPS - dobrydiler - 02-05-2015 22:51

Jak masz tą komędę do zalogowania się to masz tam s(coś tam coś tam) IP i port to to wpisujesz w putty a hasło masz na e-mail

RE: Darmowy VPS - rachman - 03-05-2015 13:16

Wklejam i sam IP i cała komendę i kombinuję jak się da ale pupa ...

Pingowanie adresu CYFRY.srv.vps.me nie daje nic tak samo wejście na adres. Komendy wywala że serwer nie istnieje, pingi nie odpowiadaj, żadnego komunikatu jak w przegladarce wywołuję adres...

RE: Darmowy VPS - dobrydiler - 03-05-2015 13:44

u mnie tak zadziałało Smile
[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]

RE: Darmowy VPS - rachman - 03-05-2015 14:10

To mam jakiegoś pecha chyba Wink raz mi niby coś próbowało połączyć przed chwilą ale time out Wink pewnie dlatego że wyłączyli. Spróbuję nowy założyć ech...

edit:
będzie coś z portami czy cuś Sad coś trzeba poustawiać pewnie jeszcze.
teraz kończ się na: http://imgur.com/4BT6456
nie pyta o hasło

RE: Darmowy VPS - dobrydiler - 03-05-2015 20:45

Widoczne masz pecha bu u mnie wszystko działało.
(03-05-2015 14:10)rachman napisał(a):  To mam jakiegoś pecha chyba Wink raz mi niby coś próbowało połączyć przed chwilą ale time out Wink pewnie dlatego że wyłączyli. Spróbuję nowy założyć ech...

edit:
będzie coś z portami czy cuś Sad coś trzeba poustawiać pewnie jeszcze.
teraz kończ się na: http://imgur.com/4BT6456
nie pyta o hasło

RE: Darmowy VPS - rachman - 03-05-2015 22:56

walczę z portami ale coś już podejrzewam że to aero2 może blokuje bo w wingrozie dodałem porty do wyjątków i nic, ubuntu próbowałem i też nie działa... wina netu chyba.

RE: Darmowy VPS - dobrydiler - 04-05-2015 09:28

Nw jak Ci pomóc Sad

RE: Darmowy VPS - rachman - 04-05-2015 12:17

ech no nic z tego kombinowałem co się da ale za stary sprzęt może... Wink
dzięki za chęci. za mnie nie poustawiasz przecież i nie uruchomisz wszystkiego Smile muszę szukać innego free i przetestować czy opłaca się mój sposób na wydawanie kasy na płatny lepszy...