[Przepisywanie.pl]Zarabiane na przepisywani tekstów? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: [Przepisywanie.pl]Zarabiane na przepisywani tekstów? (/Temat-Przepisywanie-pl-Zarabiane-na-przepisywani-tekstow-112983) Strony: 1 2 |
RE: [Przepisywanie.pl]Zarabiane na przepisywani tekstów? - thomasward - 25-04-2015 20:58 W textbookers.com dostajesz konkretny tekst do napisania, a w pozostałych dwóch samemu piszesz i wystawiasz, co chcesz. Textmarket lepszy od gieldytekstow.pl z tego co mi wiadomo. RE: [Przepisywanie.pl]Zarabiane na przepisywani tekstów? - aixen - 26-04-2015 13:25 Zobaczymy jak mi pójdzie, póki co zarejestrowałem się na textbookers i czekam na pomyślne zaakceptowanie mojego formularza . RE: [Przepisywanie.pl]Zarabiane na przepisywani tekstów? - szykiryki - 26-04-2015 15:08 Lata temu wspolpracowalam z przepisywanie.pl (transkrypcje itp. wtedy to byla jedyna mozliwosc zarobienia przez Internet mi znana ). Te dane są potrzebne do ROZLICZENIA Z URZĘDEM SKARBOWYM! Pesel jest w tej chwili Twoim identyfikatorem podatkowym. Kiedyś wypłacali bez problemu kasę, dzisiaj z tego co czytam opinie w necie nie jest już to takie oczywiste, wiec podejmowanie wspolpracy akurat z nimi odradzam. ALE! Wspolpracując z innymi giełdami tekstów również będziesz zobowiązany do rozliczenia lub też podania danych, które umożliwią to firmie zlecającej pisanie. RE: [Przepisywanie.pl]Zarabiane na przepisywani tekstów? - malodobry - 28-04-2015 23:05 A jak wyglądają zarobki na takich serwisach? przepisując np. 2h dziennie średnim tempem? |